Cum poti avea tinute perfecte in orice moment

Cum poti avea tinute perfecte in orice moment. Rezolvarea problemei este simpla si solutia vine de la Tefal, mai exact de la  stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate.

Cum poti avea tinute perfecte in orice moment fara sa te stresezi. Desi pare greu de crezut, chiar se poate. Cu Tefal Pro Express Ultimate Ca prin minune cutele care te descurajaseră mai devreme dispar cu ușurință sub jetul puternic de abur distribuit cu precizie pe toată talpa Durilium AirGlide Autoclean.

Tefal Pro Express Ultimate dispune de un boiler de înaltă presiune, de până la 8 bari, care produce exact cantitatea de abur necesară, iar călcatul hainelor începe să nu-ți mai pară o activitate dificila.

Citeste si: Tefal Ultrablend Cook – Secretul unui garden party de succes

Vrei eficiență maximă? Selectează tipul de țesătură din panoul Direct Control situat pe mânerul fierului și putin mai tarziu te vei admira în oglindă cu outfit-ul preferat.

Folosirea stației Tefal Pro Express Ultimate nu este complicata. Aceasta are un sistem exclusiv antipicurare Protect System de la Tefal, care nu permite ca hainele să fie pătate. După câteva clipe, ținuta este perfect netezită, iar tu ești gata pentru cele mai cool selfie-uri de la petrecere. 

Now, go out and have some fun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.