Manichiura cu Farmec si Tratament Expert pentru ingrijirea unghiilor

Manichiura cu Farmec si Tratament Expert pentru ingrijirea unghiilor cu gamele lansate de indragitul brand romanesc. Daca nu ati vazut produsele deja in magazine, va spun ca au o noua forma de prezentare, schimbarile fiind ca design si ambalaj.

Manichiura cu Farmec si Tratament Expert pentru ingrijirea unghiilor, da, de acest rasfat am avut parte. La mine a ajuns un borcan plin de bunatati. Da, asa numesc eu produsele bune. Haideti sa va povestesc un pic despre ele.

Toate produsele Farmec Ultrarezistent sunt în sticluțe noi, pătrate, adaptate ultimelor tendințe, sunt dotate cu pensule mai late, care facilitează aplicarea lacurilor pe unghii.

Linia Farmec Tratament Expert a fost concepută pentru a asigura creșterea sănătoasă a unghiilor și include cinci produse eficiente. Astfel, gama este formată dintr-un program de tratament, în componența căruia se regăsesc Loțiunea cu vitamina B5, Peelingul cuticular și Uleiul pentru cuticule și dintr-un program de îngrijire, format din Bază complex fortifiant și Gel TopCoat.  

Loțiunea cu vitamina B5 este destinată întăririi unghiilor moi și fragile. Datorită combinației unei serii de uleiuri vegetale naturale, precum uleiul de migdale dulci, de măsline, de soia, uleiul esențial de lămâie, cu vitamina A, Uleiul pentru Cuticule hrănește, hidratează, emoliază, dar și protejează cuticulele în procesul de întărire a unghiilor. Se poate aplica zilnic, prin masare, până la absorbție în piele și unghii.

Peelingul cuticular dizolvă țesutul cuticular de pe suprafața unghiei, fiind o alternativă foarte eficientă și practică de înlăturare a cuticulelor. Acesta înmoaie rapid cuticulele, care după 1 minut pot fi împinse ușor la baza unghiei.

Programul de îngrijire Farmec Tratament Expert este format din Bază complex fortifiant, care reduce efectul de exfoliere a unghiilor, protejând unghia de pigmenții din lacurile colorate și din Gelul TopCoat, care împrospătează și protejează culoarea ojei, conferindu-i unghiei un luciu intens și un volum instant datorită efectului de gel, obținut fără utilizarea lămpii UV. Baza complex fortifiant se aplică de până la două ori pe săptămână, într-un strat sau două, iar Gelul TopCoat se aplică într-un singur strat, peste lacul de unghii.

Linia Farmec – Lacuri de unghii Ultrarezistent cuprinde o paletă extrem de variată de nuanțe și culori, fiind disponibile 40 de sortimente cromatice, adecvate tuturor preferințelor și nevoilor consumatorilor.  Mie imi plac tare mult, sunt culori vesele, rezistente, iar preturile sunt decente.

Citeste si: Farmec inregistreaza noi cresteri pe piata cosmeticelor

Produsele din cele două game recunoscute ale producătorului clujean, Farmec Tratament Expert și Farmec Ultrarezistent, pot fi achiziționate din rețeaua de magazine de brand Gerovital și Farmec, din magazinul online www.farmec.ro, precum și din farmacii, supermarketuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.