Valentina Pelinel: „Nu sunt sclava brandurilor scumpe!“

Cariera de top model internațional și simțul estetic extrem de dezvoltat au determinat-o pe Valentina Pelinel să facă alegeri vestimentare inspirate. Arată și se simte bine în pielea ei, iar acest lucru se vede. În exclusivitate pentru stildevedeta.ro, fostul manechin a vorbit despre combinațiile în materie de haine, pe care le pune în aplicare, dar și despre întreținerea siluetei de invidiat.

Orice apariție a Valentinei Pelinel la un eveniment monden, nu trece neobservată. Și asta pentru că este gândită în detaliu încă din momentul în care se gândește să facă o investiție. „Sunt mai degrabă susținătoare a stilului clasic. Devin îndrăzneață când e vorba de culori și accesorii statement. Un accesoriu statement poate scoate oricând din anonimat o ținută simpla, care de multe ori poate fi luată drept banală. Îmi place să urmăresc tendințele în moda, să fiu mereu în temă, dar nu și să le aplic întotdeauna.

Pelinel_Valentina

Optez pentru haine în care mă simt bine și care mă pun în valoare și pe care le adaptez în funcție de stare și eveniment. Când îmi achiziționez haine și accesorii, sunt genul de persoană care ține cont de raportul calitate- preț. Nu sunt sclava brandurilor scumpe, dar nici a hainelor foarte ieftine. Echilibru… Acesta e cuvântul, pentru că sunt o persoană echilibrată, organizată și îmi place ca totul să fie logic, să aibă sens“, ne-a povestit ea.

Valentina-PlinelLa cum arată, Valentina Pelinel își permite să poarte orice. Nu trebuie să își mascheze o anumită parte a corpului, pentru că este atentă la alimentație și face multă mișcare. „Am mâncat și eu mult și fără noimă până la vârsta de 20 de ani, când am început, pentru prima oară, să pun pe mine. Ceea ce făceai în copilarie, nu poți să mai faci la fel peste 10, 15, 20 de ani și tot așa. Mașinăria (mă refer la corp, la organism) se strică în timp dacă nu e întreținută bine și, implicit, e afectată și sănătatea dacă mâncăm în neștire și nu facem mișcare; și spiritual e nevoie de”hrană”, pentru că totul funcționează ca un tot.  „Mens sana in corpore sano”.

Valentina PelinelDacă gândim pozitiv, nu ne încărcăm de sentimente negative precum invidia, răutatea și răzbunarea, o să putem să zâmbim, să fim optimiști și să ne organizăm propria viață așa încât să trăim frumos. Dacă facem mișcare și mâncăm atent, e benefic pentru sănătate și vom arăta și mai bine. Nu recomand diete, ci un stil de viață echilibrat și tipul de mișcare care îți face și plăcere“, a adăugat Valentina Pelinel.

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.