Descoperă noua formulă a cremei de zi Biotissima® și tendințele de make-up pentru noul sezon

Adesea, o piele fină și catifelată întreaga zi este singurul lucru de care ai nevoie pentru a te simți sigură pe farmecul tău. Dacă adori sentimentul de mulțumire pe care îl ai atunci când te uiți în oglindă și descoperi că tenul tău arată extraordinar chiar și pe final de zi, atunci noua formulă a cremei hidratante de zi Biotissima® este pentru tine.

Noutatea produsului este formula îmbunătățită, certificată bio, care activează procesul regenerare a pielii prin ingrediente valoroase si extrem de hrănitoare:

Biotissima - Crema hidratanta de zi_cutie

• Supranumită „planta imortalității” de către egipteni, aloe vera conține betacaroten și vitaminele A și E, antioxidanți care conferă pielii fermitate și elasticitate.
• Untul de shea hidratează și hrănește pielea în profunzime, stimulând, totodată, vindecarea rănilor superficiale și diminuarea liniilor fine.
• Uleiul de jojoba eliberează porii, fiind un adjuvant pentru tenul cu tendințe acneice. Acest ingredient înmoaie pielea, lăsând-o catifelată întreaga zi și combate efectul radicalilor liberi, având, astfel, un puternic efect anti-aging.
• Numit „aurul lichid” de către poetul grec Homer, uleiul de măsline protejează pielea datorită conținutului bogat de antioxidanți. În plus, acesta hrănește tenul în profunzime și îi conferă o strălucire naturală.

Biotissima - Crema hidratanta de zi
• Acizii grași Omega 3, 6 și 9 inhibă facturii care ar putea determina inflamații, îi oferă tenului suplețe și protejează structura interna a pielii.
• Ingredientele unice Sepilift DPHP si Lipactive Inca inchi împrospătează și hidratează și atenuează ridurile.
Și, pentru că tenul care radiază de strălucire și prospețime întreaga zi nu are nevoie de trucuri complexe de machiaj, poți să alegi fără griji un luciu de buze într-o nuanță pastelată, care îți pune în valoare frumusețea.

Biotissima_Luciu de buze_light pink

Luciul de buze light pink de la Biotissima® are o textură ușoară și o formulă bio și, în plus, se încadrează perfect într-una dintre tendințele din această toamnă: machiajul minimal, care îți conferă un aer atrăgător de natural.

Biotissima_fard pleoape_gri_smokey eyes

Pentru ocaziile speciale, trebuie să știi că, în toamna aceasta, stiliștii internaționali recomandă și machiajul smokey eyes. Alege fardul de pleoape Biotissima în nuanțe de gri electric și poartă cu încredere un machiaj seducător.

Biotissima_fard pleoape_gri_texture_smokey eyes
Înființată în 2005, Life Care®, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *