NOU! Tehnologie de ultimă generație în domeniul epilării laser pentru o piele netedă

Epilarea laser este un procedeu estetic menit să-ți ofere o piele netedă, pe termen lung, fără grija durerii. Unul dintre cele mai eficiente tratamente în acest domeniu are la bază Laserul Flash X-Press. Acesta este un dispozitiv performant de ultimă generație ce aduce rezultate extraordinare.
Tehnologia Flash X-Press este susținută de Diodele laser de mare putere, cu adâncime de penetrare de 808 nanometri, ceea ce permite atingerea obiectivelor estetice şi de frumusețe într-un timp mai scurt față de alte tratamente laser, de exemplu, cele cu Intense Pulsed Light (IPL). Astfel, în cazul tehnologiei laser Flash X-Press, este posibil ca obiectivele să fie atinse în doar 6-8 ședințe, spre deosebire de alte proceduri similare existente pe piață, care asigură rezultate în urma a 12-14 ședințe.

Avantajele epilării progresiv definitive cu Flash X-Press

Avantajele majore ale acestui tratament sunt lipsa durerii și numărul mai mic de ședințe necesare, cu o durată mai scurtă, comparativ cu toate celelalte metode de epilare definitivă existente pe piață.

DermaCare  Clinique_2

Epilarea definitivă cu Diode laser dovedeşte eficienţă, indiferent de fototipul pielii, culoarea firului de păr, zona ce se dorește tratată și sex. Rezultatele tratamentului cu Diodele laser sunt foarte bune, chiar și pe pielea bronzată, o noutate în domeniul epilării.
Un alt avantaj, deloc de neglijat, este faptul că epilarea progresiv definitivă cu laserul Flash X-Press va lăsa pielea netedă, fără efecte adverse – roșeață sau umflarea zonei tratate. În cadrul acestui tratament se utilizează o linie de produse profesionale care completează funcțiile aparatului și oferă pielii o stare ideală pentru acest tip de procedură, îndepărtând astfel posibilitatea iritării. Linia de produse a fost dezvoltată special pentru procedurile Flash X-Press și se numește Neo D-Derm.

Etapele tratamentului cu Flash X-Press

În funcție de tipul pielii și zona supusă acțiunii Diodelor laser Flash X-Press, specialiștii de la  DermaCare Clinique  (strada Lt. Petre Linteș nr. 1.) dezvoltă un plan de tratament personalizat.
Procedura de epilare progresiv definitivă începe prin a curăța pielea în profunzime, cu produse profesionale. Ulterior, se aplică gelul conductor pentru laser și ochelarii de protecție. Terapeutul selectează fototipul pielii pacientului și începe procedura efectivă de epilare cu laserul. La final, gelul se îndepărtează, pielea este dezinfectată și se aplică o cremă de protecție anti-înroșire, cu factor de protecție 50. După epilarea laser, terapeuții recomandă folosirea în continuare a unor produse cu SPF și evitarea orele de vârf pentru expunerea la soare.

Cristina Zamfirescu_Specialist Cosmetica DermaCare  Clinique
„Prin epilarea progresiv definitivă, rezultatul este obținut treptat. Creșterea firului de păr implică un ciclu de 3 faze: creștere, stagnare și regresie. Pentru că nu putem avea în același timp toate firele de păr crescute, ședințele se stabilesc la distanță de aproximativ 3-4 săptămâni, lăsând acest ciclu să se repete. În epilarea laser se acționează în prima fază a acestui ciclu, atunci când are loc formarea firului de păr și creșterea lui. În cadrul unei ședințe se distrug rădăcinile firelor de păr formate, iar la ședințele următoare se acționează asupra rădăcinii noilor fire. După atingerea obiectivelor, trebuie să se mai efectueze ședințe de întreținere, cel mai probabil, o dată la 6 luni, în primă fază, apoi la un an.”, spune Cristina Zamfirescu, Specialist Cosmetică DermaCare Clinique.

Contraindicații pentru tratament

Ca orice altă procedură similară, şi în cazul tratamentului având la bază Laserul Flash X-Press există o serie de contraindicaţii. Astfel, epilarea progresiv definitivă nu este recomandată mai devreme de 10 zile după și înainte de expunerea la soare, deoarece pot apărea pete pe piele. Totodată, terapeuții spun că nu este indicată procedura laser mai devreme de 3 săptămâni – 1 lună de la epilarea prin orice metodă de smulgere și aceasta este recomandat a nu fi realizată pe zonele tatuate. Pielea pigmentată nu îi permite laserului să acționeze. În plus, în cazul unui tratament cu antibiotice, în urma intervenției laser pot să apară pete maronii pentru că acest tip de tratament are efect fotosensibil. Efectul poate fi similar și în cazul administrării unor medicamente hormonale.
Procedura este contraindicată în timpul sarcinii și alăptării. De asemenea, prin această metodă nu se tratează zona din jurul ochilor (unde pielea este foarte subțire) sau a rănilor deschise. Intervenția nu este recomandată nici pe zonele de piele cu herpes sau în caz de psoriasis, zona zoster, vitiligo, lupus. Contraindicaţii pentru tratament există și în cazul cancerului de piele sau a oricărei alte forme de cancer activ, iar persoanele care au avut cancer nu pot realiza tratamentul mai devreme de 5 ani de la eradicarea bolii.

DermaCare  Clinique_1

„Când urmați un tratament cu laser, trebuie să țineți cont de faptul că rezultatele diferă de la o persoană la alta, un element influenţator fiind metabolismul. Mai mult, oricare ar fi tipul de laser utilizat, epilarea are și condiționare hormonală. Astfel, persoanele cu metabolism accelerat pot atinge rezultatele dorite chiar după 3-4 ședințe, iar persoanele cu tulburări metabolice și/sau hormonale pot avea nevoie de mai multe ședințe. Foarte important este şi faptul că niciun laser nu poate acționa asupra firului de păr alb, pentru că, în lipsa pigmentului, firul de păr nu poate absorbi energia laserului.”, spune Cristina Zamfirescu, Specialist Cosmetică DermaCare Clinique.

În luna august 2016, DermaCare Clinique oferă clienților săi 20% discount la serviciile de epilare laser achiziționate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *