Anca Serea: „Ritualul meu de frumusețe se limitează la reguli de bun simț!“

Anca Serea, prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV, se distinge prin eleganță și frumusețe. Este mamă a patru copii și reușește să își facă timp și pentru ea. Secretul unei vieți armonioase constă în echilibru.

1. Ai un ten impecabil, ce ingrediente minune folosești pentru îngrijirea lui? 

Nu folosesc nimic special în mod deosebit. La cosmetică am mers o singură dată pentru o mască de hidratare. Mă demachiez întotdeauna, aplic cremă cu factor de protecție în timpul zilei, iar uneori folosesc și apă termală sau pe cea minerală. Crema de față o alternez de două ori pe an. Dacă am fructe prin casă, le pun la mixer și-mi fac o mască din ele…

ANCA SEREA

2. În ce ce constă ritualul de frumusețe și cât timp aloci pentru tine, având în vedere că ești o prezentatoare TV de succes, dar și mamă full time a patru copii?

Ritualul meu de frumusețe se limitează la reguli de bun simț: multă hidratare, o alimentație cât de cât sănătoasă, o piele curată și hidratată, mersul la sală de două ori pe săptămână și alte proceduri pentru corp: masaj și, atunci când am timp, câte o împachetare sau un lpg.

3. Ce sport practici, având în vedere că te confrunți cu dureri de spate? Ce remedii folosești pentru combaterea lor?

Merg deja de peste 10 ani la masaj de întreținere, dar și pentru musculatura spatelui. Fac pilates și asta mă ajută enorm. Evit să port tocuri excesiv atunci când nu e cazul. Mă odihnesc cât pot de mult și bine. Somnul este un ritual care mă ajută foarte mult.

Anca_Serea

4. Care sunt regulile alimentare de la care nu te abați niciodată?

Încercăm să mâncăm sănătos, pâinea o facem în casă, evit alimentele prelucrate. Mănânc multe fructe și legume, vara profit că e sezonul lor. Nu mănânc dulciuri. Mama mea gătește foarte bine și prefer să mănânc acasă curat și sănătos. Am două mese pe zi. Prefer lucrurile light: salate, creme de legume, pește la cuptor, brânză slabă, paste integrale uneori…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.