Surprize de iunie: O noua locatie Gymboland si circuit de petreceri de Ziua Copilului

Iunie e luna distractiei la Gymboland! Pogo, alături de celelalte personaje fantastice din locațiile Gymboland, organizează cele mai distractive petreceri pentru Ziua Copilului care devine Weekendul Copilului. Mai mult, programul de surprize continuă cu deschiderea unui nou loc de joaca Gymboland, in Sun Plaza. Parinti si bunici, e timpul sa le spuneti celor mici ca sunt invitati de onoare la cele mai vesele petreceri! Start la distractie!

Petreceri tematice de 1 iunie

Ziua Copilului tine 3 zile! Cel putin la Gymboland. Rainboy Party, Carnival Party, Colors Party, Hawaii Party, Magic Party sau Pirate Party fac parte din petrecerile tematice care vor avea loc pe 1, 2 si 3 iunie in toate locurile de joaca Gymboland. Toti prichindeii sunt asteptati sa descopere surprizele puse la cale de Pogo si sa se aventureze in atelierele creative si activitatile distractive desfasurate doar in acest weekend. Personaje de poveste vor completa decorul tematic al fiecarei petreceri, iar fiecare moment la Gymboland va fi ca o aventura pe un taram magic.

 Acces la toate petrecerile din acea zi

Fiecare loc de joaca Gymboland are program tematic in primul weekend din iunie. Unde vrea sa mearga prichindelul tau? Noi spunem ca in cat mai multe. Tu ce spui?

Ca experienta sa fie completa, cu o singura bratara de acces achizitionata, copilul tau va avea acces la toate petrecerile din locatiile Gymboland, desfasurate in acea zi. Va fi  ca un circuit de petreceri distractive la care cel mic are acces total. Astfel, copilul tau va putea sa experiementeze activitati cat mai diverse. Va putea sa-si faca programul lui personalizat de activitati in functie de ce va prefera de la fiecare locatie Gymboland. Mai multa distractie si diversitate pentru el, mai mult acces la centrelele comerciale pentru tine, cel care il insoteste!

Gymboland da tonul distractiei intr-o noua locatie!

Sun Plaza gazduieste un nou loc de joaca Gymboland, completand harta distractiei din Bucuresti, unde copiii pot descoperi universul fascinant al lui Pogonici.

Noua locatie Gymboland din Sun Plaza este un spatiu ideal pentru cei mici, care stimuleaza imaginatia si il introduce pe cel mic in lumea fascinanta a jocurilor arcade. Designul inovator al locului de joaca este completat de aparatele de jocuri si de ecranele speciale si interactive, care le vor permite celor mici sa castige o serie de premii.

Verifica programul de activitati din noua locatie Gymboland si adu-l pe cel mic sa descopere atelierele de creatie, concursurile, paradele de costume, facepaintingul, petrecerile tematice si show-urile de talente.

Descopera harta petrecerilor Gymboland speciale pentru Ziua Copilului si viziteaza si noul loc de joaca din Sun Plaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.