Primul eveniment de beauty din România exclusiv online. S-a lansat noua colecție English Garden de la CND

Într-o perioadă în care izolarea la domiciliu este recomandată de autorități pentru împiedicarea răspândirii Coronavirusului, Top Line a organizat primul eveniment de beauty din România exclusiv online. Astfel a fost lansată noua colecție English Garden de la CND.

Top Line a decis să fie în continuare alături de clienții săi, de specialiștii din industria de beauty și de publicul consumator de produse de înfrumusețare, adaptând evenimentul de lansare al noii colecții CND situației din prezent.

Astfel, evenimentul ce era inițial programat ca o lansare cu invitați a fost transformat într-o transmisie live pe pagina de Facebook și de Instagram a companiei.

Managerii saloanelor de înfrumusețare din toată țara, trainerii și specialiștii în manichiură și pedichiură, dar și publicul larg s-au conectat la paginile de socializare Top Line și au urmărit în direct prezentarea profesională a noilor produse din colecția English Garden, semnată CND.

Diana Baicu, Director General Top Line, și Cristina Bombeanu, Marketing Director Top Line, au prezentat publicului noile produse și tendințele în materie de manichiură.

“Am lansat colecția English Garden de la CND într-un mod diferit: online, aplicând antisepticul Cool Blue și păstrând distanța minimă dintre noi. Ne-am bucurat că am putut să vă prezentăm aceste nuanțe superbe care ne pot face mai frumoase aceste zile dificile. Produsele sunt disponibile pe wwwtoplineshop.ro, iar, dacă folosim codul GARDEN30 avem instant reducere de 30%”, declară Diana Baicu.

Idei de îngrijire a manichiurii acasă

Stăm acasă în această perioadă, dar asta nu înseamnă că trebuie să uităm de ritualurile noastre de înfrumusețare și îngrijire. Pentru o manichiură perfectă chiar și pe timp de izolare la domiciliu.

Colecția English Garden se regăsește atât sub forma CND ™ VINYLUX ™ Long Wear Polish, cât și CND ™ SHELLAC ™ Gel Gel Polish. Conferă o paletă romantică, feminină, care amintește de o grădină englezeasca ascunsă, în perfectă conformitate cu accentul și tonurile vestimentare ale acestui sezon.

Nuanțele includ:

– Flowerbed Folly, un neutru modern, închis la culoare;

– Soft Peony, un roz cremos cald de bujor;

– Lady Lilly, un alb clasic, semi-pur de crin;

– Kiss From a Rose, un roz bogat;

– Carnation Bliss, un roz delicat, cu tonuri reci;

– Topic Magic, un verde pastelat,mentă.

Colecția CND™ English Garden “se simte ca începutul primăverii într-o sticlă”, a declarat cofondatorul CND™ și director de stil, Jan Arnold. „Este o selecție delicioasa de pasteluri făcute pentru sezon, transportându-vă într-o superbă escapadă în grădină”, adaugă acesta.

Noua gamă English Garden, precum și toate celelalte produse CND sunt disponibile în magazinele Top Line și pe www.toplineshop.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.