Primăvară italiană cu noua colectie Stefanel

Coordonatele unei primăveri italiene? Atmosferă dolce vita: zile cu soare, muzică, energie, invitați speciali, cocktailuri, înghețată și gustări mediteraneene. Și o noua colecție de Primăvară/Vară 2019 marca Stefanel care introduce o serie vestimentară inspirată din anii ’30, aducând un omagiu perioadei revoluției îmbrăcămintei din tricot, când inovația, designul și manufactura și-au dat întâlnire.

Vila Stefanel a fost gazda perfectă pentru iubitoarele stilului italian, fiind prezente la eveniment jurnaliste de modă, influențatori și vloggeri ai momentului. Au probat piese vestimentare și s-au bucurat de spațiul foto Ioana Ginghină, Ana Maria Brânză, Ada Condeescu, Majda, Cristina Cioran, Simona Tăranu, Livia Graur, Anca Ciota, Eli Roman și multe alte invitate.

În noua colecție, detalii stilistice delicate rescriu codurile unei feminități grațioase și fluide, spunând o nouă poveste despre confort sofisticat. În același timp, noua colecția se regăsește în câteva linii clare, care prind viață cu ajutorul unui dinamism contemporan în care eleganța și stilul casual ajung la un numitor comun.

Consultantul de stil Irina Markovits a prezentat invitatelor detaliile stilistice ale colecției Stefanel, detalii care rescriu codurile unei feminități grațioase și fluide, spunând o nouă poveste despre confort sofisticat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.