KISS! Răsfăț binemeritat cu arome parfumate și superfresh

Când te-ai relaxat ultima dată ca și când ai fi la spa? Știm, ai merita în fiecare zi…

Te gândești la un mic răsfăț? Un ritual de îngrijire cu produse și arome apetisante reprezintă ingredientul ideal!

Parfumate, vesele și cu multe arome din care poți alege ce îți este pe plac, nu ai cum să reziști noilor produse din gama KISS! Aromele fresh și ambalajele vesele ale gamei te vor cuceri instant și îți vor încânta simțurile!

KISS Fantasy Freesia răsfață pielea, învăluind-o într-un parfum delicat de frezie, care te îmbie la visare și-ți trezește amintiri din zile senine de primăvară.

KISS Wild Orchids & Olives te cucerește iremediabil cu parfumul senzual de orhidee sălbatică și măsline și te îmbie să visezi la tărâmuri însorite și plaje cu nisip fin.

KISS Strawberries & Cream îmbracă pielea în aroma delicioasă și îmbătătoare de căpșuni și frișcă, hidratează intens și o lasă fină și mătăsoasă.

KISS Juicy Watermelon este pentru momentele în care tânjești după prospețime și vitalitate, iar aroma de pepene roșu te energizează și revigorează.

KISS Vanilla & Milk alintă simțurile cu aroma senzuală, dulce și delicată a vaniliei, care te trimite cu gândul la palmieri, nisip alb și fin, ocean liniștit.

Fiecare aromă din cele prezentate se regăsește în trei tipuri de produse: gel de duș, loțiune de corp și unt de corp, care formează un trio ideal de răsfăț!

Toate formulele din gama KISS sunt dezvoltate sub rigori farmaceutice, în concordanță cu cele mai înalte standarde internaționale de calitate.

Produsele sunt disponibile online pe www.laboratoarelefiterman.ro/categorie-produs/gama-kiss/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.