Gianluca Mech a prezentat beneficiile dietei fitoketogenice Tisanoreica pentru slăbit și menținerea siluetei

Celebrul Gianluca Mech a fost prezent în România pentru a prezenta beneficiile dietei fitoketogenice Tisanoreica în procesul de slăbire și de menținere a silutei, un desiderat al multor oameni, în special în sezonul sărbătorilor de iarnă.

Specialistul a subliniat cu această ocazie că orice regim de slăbit trebuie să aibă la bază detoxifierea organismului. În acest sens, a recomandat metoda patentată Decottopia, care are la bază numeroase studii de specialitate.

Este o metodă străveche de extragere și prezervare a ingredientelor active din cel puțin zece plante diferite, sub formă lichidă. Decottopia presupune suplimentarea alimentației zilnice cu extracte din plante medicinale ce sunt menite să compenseze ceea ce îi lipsește organismului, fără însă a-i perturba echilibrul. Extractele din plante nu conțin alcool, zaharuri, gluten sau conservanți.

Odată efectuată detoxifierea organismului, regimul de slăbit sau de menținere a siluetei este realizat cu ajutorul Dietei Tisanoreica. Fiind o dietă fitoketogenică, ea activează procesul metabolitic, numit cetoză. Este o dietă ușor de urmat și fără pierdere de masă musculară. Produsele care alcătuiesc programul de dietă Tisanoreica® sunt alimente autentice create special pentru a obține pierderea în greutate, menținând în același timp un echilibru nutrițional adecvat: preparate realizate fără gluten, carbohidrați ori conservanti precum supe, omlete, pâine, piure de cartofi, pizza, creme de fructe, iaurt, ciocolată, frappe-uri, biscuiți, cereale, băuturi calde și băuturi proaspete din fructe. Acestea pot înlocui o masă, au un gust foarte bun, ceea ce este o veste minunată pentru cei care vor să slăbească, dar doresc să mănânce și alimente sănătoase și gustoase și să evite frustrarea datorată unei diete plictisitoare.

În cadrul evenimentului de prezentare, organizat la clinica Silhouette Medical Beauty, invitații au avut ocazia să guste din cele mai nou lansate produse ale brandului Gianluca Mech – biscuiți și prăjituri fără zahăr și gluten, cu un conținut ridicat de proteine. Printre invitați s-au aflat și celebrități și influenceri precum Andreea Bălan, Adina Halas, Livia Graur, Nicoleta Nucă, Cristina Herea.

În cadrul evenimentului, Giacomo Vitali, expert în patiseria artizanală, a dezvăluit lansarea unei ediții speciale de tarte proaspete Tisanoreica, o gustare care pot fi consumată fără regrete, în special în timpul sărbătorilor de iarnă.

Produsele brandului Gianluca Mech sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile pe www.topline.ro și în clinicile partenere Top Line.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.