Just For Fun: Muzică, spontaneitate și distracție în campania CCC pentru copii

Datorită brandului CCC, întreaga familie va purta pantofi sport de la brandurile atletice de top. În sezonul primăvară-vară 2022, copiii vor adora paietele, culorile pastel și modelele expresive.

 La ce visează toți copiii? La distracție zgomotoasă, fără restricții. Micile fotomodele din campania CCC sunt ca niște adevărate vedete rock. Baloane, fum colorat, tobe – orice este posibil pe scena aceasta.

În ședința foto realizată de Zuza Krajewska, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi polonezi, copiii poartă pantofi și accesorii din colecțiile brandurilor sport de top pentru primăvară-vară 2022, precum Sprandi, Champion, Reebok, Puma, Skechers, Asics, Diadora și Fila.

Tendințele sunt preferate și de copii! Din colecția Sprandi, cu siguranță cei mici vor alege pantofi sport în stil retro, în timp ce adulții vor admira modelele cu nuanțe contrastante de negru, galben și verde sau alb, bleumarin și roșu. Pantofii sport Champions vor fi îndrăgiți de către băieți, mai ales modelele contrastante care combină logo-uri cu negru, roșu și alb, iar fetele vor prefera sigur modelele roz tip Barbie sau cele cu design floral expresiv, ca dintr-un tablou abstract.

Adidașii Reebok conțin inserții de alb și imprimeu camo. Puma, în schimb, propune o combinație de alb cu roz pudrat pe pantofii sport cu formă clasică. Skechers subliniază bucuria vieții cu pantofi sport în culori neon. Asics merge pe clasic: alb, stil retro și o talpă stabilă. Diadora este o noutate în rândul brandurilor CCC, care pune accent pe clasic – culori pale și curele velcro. O altă noutate – Fila – combină pielea cu un material moale, respirabil. Pe lângă pantofi și accesorii pentru zilele mai calde, copiii pot folosi viziere de vară și șepci de baseball, cu emblema consacrată Sprandi.

Cel mai important este confortul – la urma urmei, hainele și accesoriile trebuie să fie un companion perfect pentru distracție și relaxare. Formele aerodinamice, materialele moi și tălpile anti-șoc sunt principalele elemente atunci când vorbim de pantofii sport pentru copii.

Pantofii pentru copii sunt deja disponibili în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicație.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.