Descopera noua gama Fresh Control, lansata de Silan

Silan lansează gama Fresh Control de balsam de rufe, care oferă senzații de prospețime ce pot dura până la 140 de zile, în special pentru hainele păstrate în dulap.

Primăvara Silan continuă cu o experiență multisenzorială prin lansarea balsamurilor Fresh Control. Noua formulă este concepută cu o tehnologie unică de stimulare a prospețimii și de neutralizare a mirosurilor neplăcute, eliberând particule adiționale de parfum cu fiecare mișcare. În timpul purtării hainelor, capsulele de parfum stimulează prospețimea și eliberează particule de parfum cu fiecare mișcare.

Formula Fresh Control funcționează și în cazul hainelor realizate din fibre mixte și sintetice. Mai mult, aceasta asigură prospețime și catifelare rufelor, protejându-le fibrele textile și facilitând călcarea. Hainele devin netede și moi la atingere, fiind mai plăcute de purtat.

Noua gamă Fresh Control vine în două variante, Cool Fresh și Floral Crisp.

Brandul Silan lansează noua gamă în ambalaje 100% reciclabile. După utilizarea balsamului de rufe, folia ce acoperă sticla poate fi desprinsă, pentru o reciclare și mai eficientă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.