David Beckham lanseaza noul parfum Bold Instinct

Bold Instinct este cea mai recentă lansare din colecția David Beckham Fragrance, marcând o nouă eră – 15 ani de la lansarea Instinct, parfumul care îi poartă semnătura. Este un parfum special creat pentru bărbați, pe care îi îndeamnă să fie mereu sinceri și să facă cele mai bune decizii pentru ei înșiși, indiferent de ce ar putea crede ceilalți. “Când am făcut o alegere, întotdeauna am crezut în ea. Pentru că alegerea corectă este mereu cea care e potrivită pentru tine”, susține David Beckham.

Bold Instinct a luat naștere în urma colaborării cu faimosul parfumier Jean-Cristophe Herault, din dorința de a crea o esență ce emană siguranță și hotărâre. Bold Instinct este pe cât de puternic, pe atât de elegant, reușind să combine armonios un amestec rafinat de accente lemnoase și condimentate.

Parfumul se deschide cu un buchet proaspăt de note suculente de ananas și extract de laur, într-un echilibru îndrăzneț cu acordurile de turbă. Spre bază, esența dezvăluie căldura delicată a notelor de scorțișoară și cuișoare, delicat acompaniate de nuanțe dulci de cardamom, reușind să creeze o simfonie de condimente aromatice. Tonurile persistente de chihlimbar și mosc prind viață la atingerea accentelor intense de patchouli, oferindu-i esenței un caracter puternic masculin. Îngrijit și încrezător, Bold Instinct este o reflecție a bărbatului care știe ce vrea și trăiește după propriile reguli.

<ambalaj>

Designul și ambalajul parfumului Bold Instinct integrează conceptul inițial și emană aceeași îndrăzneală caracteristică lui David Beckham. Cromatica inspiră masculinitate și încredere, printr-o combinație rafinată de negru și accente sofisticate de arămiu. Sticla deosebită, ușor opacă, îmbrăcată într-un strat de lac negru este completată de un capac elegant, cu închidere magnetică. Cutia prezintă un model contrastant în nuanțe de gri și arămiu, a cărui textură reliefată îi oferă o identitate masculină de excepție.

<campanie>

Lansarea parfumului Bold Instinct este inspirată din valorile lui David Beckham și din scopul pe care și-a construit brandul de parfumuri – promisiunea de a-ți asculta intuiția și de a face alegeri îndrăznețe, potrivite pentru tine. David Beckham recunoaște: „De-a lungul vieții și în cariera mea, am încercat să iau deciziile bune pentru mine. Sincer să fiu, nu toată lumea mi-a susținut alegerile, dar nu asta contează. Important este că le-am susținut eu, la fiecare pas”.

Un concept folosit în premieră, campania de lansare a parfumului Bold Instinct se concentrează pe ideea de autoportret, ca o metaforă pentru preluarea controlului asupra propriei identități. Fotograful Jack Davidson îi cedează puterea lui David Beckham, lăsându-l pe el să aleagă felul în care este fotografiat. A rezultat de aici o serie impresionantă de autoportrete și filmări în alb-negru, care-l surprind pe David Beckham alături de trei bărbați curajoși, o inspirație pentru oricine își dorește să-și croiască propria cale în viață.

Alături de David Beckham, se află modelul Leo Jonah, care nu a lăsat albinismul să stea în calea carierei sale din industria modei. Vizibilitatea a fost cea mai importantă alegere pe care a făcut-o. Nu mai era nimeni în mass media cu o înfățișare similară și nici nu a crescut în preajma unor exemple cu care să se identifice, dar a decis: „Vreau să devin eu asta pentru generațiile viitoare”.

I se alătură lui și Jamie MacDonald, care a luat hotărârea curajoasă de a renunța la cariera din domeniul bancar pentru a se lansa pe scena stand-up comedy-ului, în ciuda sfaturilor primite și a faptului că își pierduse complet vederea. Jamie a simțit că cel mai bine pentru el ar fi să-și urmeze pasiunea și să nu-și găsească o scuză în afecțiunea de care suferă. „În stand-up, nu ești perceput drept un orb căruia i se mai acordă o mică șansă. Când faci o sală întreagă să râdă, atunci îți dai seama că a fost alegerea corectă”, povestește Jamie.

Și în cele din urmă, îl regăsim pe Lewis Cope, care provine dintr-o familie cu opt frați și cinci surori, toți cu o înclinație către box. „E fascinant în multe feluri, dar e greu să-ți definești individualitatea într-un asemenea context. Boxul nu prea era pentru mine, eu îmi doream să dansez”. A decis să-și creioneze propriul drum la vârsta de 11 ani, când a devenit dansator profesionist și s-a mutat singur la Londra. Niciun membru din familia sa nu mai practicase dansul, dar atunci când a urcat prima dată pe scenă, a știut că este decizia potrivită pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.