CND a lansat Shellac Luxe, lacurile semi-permanente în doi pași

CND a lansat Shellac Luxe, lacurile semi-permanente în doi pași.  CND vine cu o soluție pentru o manichiură perfectă într-un timp extrem de scurt – CND Shellac Luxe – lacurile semi-permanente în doar două etape și timp de îndepartare de doar 60 secunde!

CND a lansat Shellac Luxe, lacurile semi-permanente în doi pași. Conform tehnologiei, produsul oferă cel mai rapid serviciu de gel polish și a fost dezvoltat pentru toți cei care doresc atât unghii puternice și sănătoase dar și durabilitatea și strălucirea  lacurilor tradiționale  Shellac ™ CND, în cel mai scurt timp posibil.

 Primul pas al CND ™ Shellac Luxe ™ este culoarea care are baza adezivă integrată, urmată de un strat de top coat ce sigilează culoarea și conferă o strălucire de diamant. Noua pensulă este mult îmbunătățită, având peste 200 de fire și permite o aplicare ușoara, uniformă și precisă.

Produsul are aceleași caracteristici ca și CND Shellac ™: timp de purtabilitate de 14+ zile și este apoi îndepartat în salon. Dar, noua tehnologie este mult îmbunătățită și, mulțumită unor micropori unici, noul CND ™ Shellac Luxe ™  se îndepărtează rapid (împachetarea și îndepărtarea lacului durează acum  doar 60 secunde!). În plus, mulțumită naturii  poroase, produsele tratament, cum ar fi CND SolarOil ™ sau Rescue RXx, penetrează placa unghiei, tratând în profuzime.

O altă particularitate a CND ™ Shellac Luxe ™   este designul elegant al sticlei, care acum are 12.5 ml.

Despre lansarea noului produs, CND™ Co-Founder & Style Director, Jan Arnold, declară: „La CND, întotdeauna lucrăm la îmbunătățirea vitezei și calității serviciilor noastre. Noua tehnologie CND ™ Shellac Luxe ™ este o o revoluție în domeniu. Este un serviciu premium pe care atât  profesioniștii cât și clienții le caută: servicii mai rapide și tratamente de îndepărtare mai blânde”.

CND ™ Shellac Luxe ™   a avut lansarea oficială în Romania săptămâna trecută în cadrul evenimentului anual Top Beauty Trade Show organizat de Top Line România. La eveniment a fost prezentă și  Nataliya Al-Ta’ai, CND Ambassador Trainer.

Punctele cheie ale CND ™ Shellac Luxe ™:

–              Aplicare de 10 ori mai rapidă – baza este integrată în culoare

–              Durabilitate și strălucire 14 zile+

–              Extrem de ușor de îndepărtat în doar 60 de secunde, fără ca unghia să fie agresată

–              Salonul salvează 15 minute / aplicare în comparație cu un sistem similar

–              Selecție premium de culori – 65 de nuanțe dintre care 15 se regăsesc exclusiv în colectia CND ™ Shellac Luxe ™

Colecția CND ™ Shellac Luxe ™  este disponibilă în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.