Beautynews! Coach Platinum, un nou parfum pentru el

Coach Platinum este parfumul new entry pentru el! L-as putea numi perechea masculina a lui Coach Floral, aroma feminina, florala inspirata de semnatura Tea Rose – trandafir hybrid cu aroma de ceai, de care v-am povestit la inceputul anului.

Coach Platinum este o nouă aromă masculină inspirată de spiritul drumului liber. A fost fotografiată pe fondul orizontului orașului  New York – începutul și sfârșitul oricărei călătorii de drum specific americană. Scenele evocă energia încrezătoare și magnetică a tipului Coach.

Aroma se deschide cu note proaspete de Ulei de Piper Negru, Ananas și Boabe de Ienupăr. Inima dezvăluie un amestec distinctiv masculin de note florale – Geranium și Salvie, bogat contrastante cu elemente rafinate  precum Cashmeran, Patchouli și Lemn de Santal, și cu  acordul adictiv de piele vanilată – creând o semnătură caldă, senzuală și elegantă.

INSPIRAȚIA

Coach Platinum  este inspirat de călătoria de drum specific americană care începe și se sfârșește în New York. Dinamic și cald, intruchipează latura aventuroasă a tipului Coach.

“Am dorit să creez o aromă care să surprindă stilul de viață elegant al bărbatului care adoră să plece din New York doar pentru a simți acea senzație unică de revenire în oraș” , spune Bruno Jovanovic, parfumier, Coach Platinum

NOTELE

Top: Ulei de Piper Negru, Ananas, Boabe de Ienupăr

Inimă: Cashmeran, Salvie, Geranium

Bază: Piele Vanilată, Patchouli, Lemn de Santal

Parfumier: Bruno Jovanovic

STICLA

Impachetată într-un metal care se oglindește, sticla argintie luminoasă este un obiect de design luxos care celebrează codurile iconice Coach. Pulverizatorul de forma specific închizătorilor de genți consolidează sistemul de închidere original folosit prima dată pentru gentile Coach în 1954, în timp ce calul și trăsura sunt embosate pe suprafața netedă a sticlei.

Ușor transparentă dacă e ținută în lumină, sticla reprezintă personalitatea cool și magnetică a tipului Coach.

AMBALAJUL

Ambalajul Coach Platinum contrastează de culori și texturi prin intermediul aluminiului neted periat și a pielii negre texturate.

Emblematicul logo format din calul cu trăsura vorbește despre moștenirea Coach în materie de pielărie.

Gasiti parfumul Coach Platinum in magazinul Kendra, disponibil in 2 variante: 60 ml la pretul de 309 lei, respectiv 100 ml la pretul de 424 lei.

POVESTEA COACH

Coach, casă autentică americană de pielărie, a fost fondată in 1941 în inima Manhattan-ului. Azi, este o casă de design lider în accesorii luxoase moderne și colecții de life-style, cu o reputație de lungă durată construită pe calitatea măiestriei. Definit de spiritul liber și atitudinea americană, brand-ul abordeză design-ul cu o viziune moderna, reimaginând luxul de azi cu autenticitate și inovație unice Coach. În întreaga lume, numele Coach este sinonim cu stilul fără efort specific new-yorkez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.