Valentina Pelinel și-a încărcat bateriile la munte!

La doar câteva zile după împlinirea frumoasei vârste de 35 de ani, fostul top model internațional și-a planificat o escapadă la munte.

SONY DSC

Valentina Pelinel și-a petrecut weekendul în stașiunea Predeal, unde s-a simțit excelent. „La numai 140 de km de Capitală, am găsit o oază de relaxare și confort la hotelul Orizont. Ca întotdeauna, am luat în considerare raportul calitate/preț. M-am bucurat să descopăr un spa dotat la standarde internaționale, două restaurante dintre care unul cu specific internațional, altul românesc și multe Crăciunițe care au completat atmosfera de sărbători. De altfel, m-a bucurat și ospitalitatea personalului! Toate acestea m-au făcut sa mă simt ca în cele mai frumoase hoteluri pe care le-am vizitat în străinătate, de-a lungul timpului. Mă bucur că și românii oferă servicii în turism de înaltă calitate”, ne-a mărturisit vedeta. SONY DSC

Pentru o persoană activă, hotelul oferă servicii de relaxare, dar și diverse activități astfel încât plictiseala să nu își facă loc. Valentina a avut la dispoziție o piscină semi-olimpică, două băi jacuzzi, trei tipuri de saună, tratamente corporale variate, cele doua restaurante Miorița și Orizont Internațional, dar s-a bucurat și de frumoasa panoramă oferită de Sky Bar unde a savurat un ceai fierbinte înconjurată de o priveliște superbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *