NOU! Gelul de duș Moroccanoil BODY, ritualul tău cu ulei de argan și arome mediteraneene

Dimineața perfectă pentru mine începe cu cafea bună, după un duș în care simțurile mele s-au trezit de-a binelea. Pentru că am o piele sensibilă, la recomandarea dermatologului, obișnuiesc să folosesc săpunurile pentru bebeluși. În vacanță am făcut însă excepție și am testat un produs lansat recent de Moroccanoil, un brand cu care m-am împrietenit de câțiva ani prin prisma produselor de păr, care sunt excepționale.

Shower Gel_CMYK

De când mă știu, sunt fană a gelurilor de duș, la care a trebuit să renunț de ceva vreme din cauza sensibilității pe care o am la nivelul pielii. Am considerat că după o pauză lungă, pot să încerc gelul de duș Moroccanoil BODY, mai ales că este pe bază de ulei de argan. Și iată că după 10 zile de folosire, pielea mea este în cea mai bună formă și nu am resimțit nici cea mai mică iritație sau vreun disconfort.

Hidratare in timpul aplicării, pentru o experiență de duș revitalizantă

Gelul de duș Moroccanoil BODY ™ are o formulă ușoară, dar foarte concentrată, infuzată cu ulei de argan bogat în antioxidanți, ce acționează imediat la hidratarea pielii proaspăt curățate. Reface echilibrul de umiditate optim al pielii, ajutând la îmbunătățirea elasticității, texturii și tonusului. În plus, are un parfum delicat ce poartă semnătura Moroccanoil . Nu conține sulfați sau parabeni.

moroccanoil gel de dus (2)

Moroccanoil® este o poveste de succes, un impuls pentru inovație, un efort perpetuu de a crea produse de înfrumusețare performante pe baza miraculosului ulei de argan. După ani în care reprezentanții brandului au investit pasiune și minuțiozitate în cercetare, astăzi ne bucurăm de mult așteptata gamă Moroccanoil Body™, o linie de produse pentru îngrijirea corpului creată pe baza uleiului de argan.
Moroccanoil Body™ este o colecție exclusivistă a cărei formulă, unică în lume, va oferi pielii tale o hidratare profundă, o strălucire naturală și o frumusețe irezistibilă dublată de un parfum aparte, în tonuri mediteraneene.

moroccanoil gel de dus (3)

Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line Europa si in saloanele si SPA-urile partenere.

Prin perfecționarea unui amestec de formule pe bază de ulei de argan, colecțiile Moroccanoil hair and Moroccanoil Body ™ dau naștere unei experiențe hrănitoare pentru întregul corp, inspirată de miracolul natural al arborelui de argan.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *