„Look de vedetă – secrete și coafuri”! Adrian Perjovschi te ajută să te reinventezi!

Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuți hairstylisti din România, organizează workshop-ul “Look de vedetă – secrete și coafuri”. Timp de 4 ore, participantele vor afla care sunt secretele la îndemâna oricui pentru a avea un păr sănătos și un look perfect și vor învăța să se coafeze singure, într-un mod cât mai inventiv, surprinzător și simplu, în doar 10 minute, pentru întâlnirile importante din viața lor.
Pornind de la identificarea tipului de păr și alegerea potrivită a produselor de îngrijire și până la câteva stiluri de coafuri pentru diverse evenimente, fiecare cursantă va putea, la sfârșitul workshop-ului, să-și coafeze singură părul cu ușurință, adaptat unor tipuri diferite de evenimente.Perjovschi“Dacă dimineața trebuie să ai un look office, iar seara îți dorești să fii romantică sau jucăușa, este momentul să te reinventezi. Dar înainte de asta, trebuie să știi cum este cu adevărat părul tău. Ca să îl poți păstra sănătos îți arăt cum să alegi corect produsele de styling, cum să te speli pe cap și cum să te coafezi rapid singură cu foenul, placa, ondulatorul obținând un look de invidiat”, spune Adrian Perjovschi.Adrian Perjovschi - Atelier
Hairstylist-ul care și-a pus amprenta pe look-ul actorilor, vedetelor și prezentatorilor unor producții de top din România și care le-a provocat pe Iulia Vântur, Alina Eremia, Adelina Pestrițu, Ilinca Vandici sau Diana Dumitrescu la transformari radicale de look va face 5 demonstratii de coafuri ușor de realizat, rapide, care atrag toate privirile și uimirea celor din jur. Atelierul va avea loc pe 27 octombrie, de la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.