José Carreras, pentru prima oară în concert la Cluj!

La doi ani de la cea mai recentă vizită în România, José Carreras revine pentru un concert extraordinar, ce va avea loc pe 29 Noiembrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca!

José Carreras le va oferi clujenilor un concert din care nu vor lipsi celebrele melodii ale perioadei „Belle Époque“, dar nici cunoscutele sale arii de operă, operetă și musicaluri. Concertul se va numi „The Very Best Of José Carreras” și îi va încânta pe fani cu cunoscutele piese „La Donna e Mobile”, „Nessun Dorma” și multe, multe altele!

Născut în Barcelona, José Carreras a studiat muzica în orașul natal. În 1970 și-a început carieria muzicală la Gran Teatre del Liceu din Barcelona, jucând în piesele Nabucco și Lucrezia Borgia. Cariera artistului cuprinde peste 60 de roluri interpretate pe marile scene muzicale ale lumii, cele mai importante fiind: Andrea Chenier, La Boheme, Tosca, Werther, Don Carlo, Carmen, Forta Destinului, I Pagliacci, Elixirul Iubirii și Bal Mascat, dar și înregistrări cu mari artiști care au activat în afara ariei muzicii clasice, printre care Diana Ross, Klaus Meine, Charles Aznavour, Sarah Brightman.

Afis JOSE CARRERAS Cluj

José Carreras a făcut parte din proiectul „Cei trei tenori”, alături de Placido Domingo și Luciano Pavarotti, cu care a început în 1990 o serie de concerte foarte populare, ce au continuat până în 2003. Primul concert în scop caritabil al celor trei magnifici a avut loc la Roma, cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal. Datorită succesului uriaș, concertele în această formulă au continuat vreme de 14 ani! Albumul „Carreras-Domingo-Pavarotti: The Three Tenors In Concert” deţine recordul Guinness Book pentru cel mai bine vândut album clasic!

Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015, prețurile biletelor sunt:
– 500 lei (categoria VIP)
– 350 lei (categoria 1)
– 300 lei (categoria 2)
– 250 lei (categoria 3)
– 200 lei (categoria 4)
– 150 lei (categoria 5)

Biletele se găsesc în următoarele locații: Magazinele Flanco, Librăriile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro. Concertul „JOSÉ CARRERAS” este organizat de Project Events.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.