Herbalife Nutrition și Herbalife Nutrition Foundation colaborează cu ONG-uri importante în misiunea lor de a pune capăt foametei și subnutriției

Cu ocazia Zilei Mondiale a Foametei, Herbalife Nutrition și Herbalife Nutrition Foundation (HNF) continuă să contribuie activ la eradicarea foametei și la asigurarea accesului oamenilor la hrana de care au nevoie, prin iniţiativa globală Nutrition for Zero Hunger – NFZH (Nutriţie pentru Zero Foamete), aliniată la Obiectivul numărul 2 de dezvoltare durabilă al Națiunilor Unite.

Prin inițiativa NFZH, Herbalife Nutrition și-a unit forțele cu organizații non-guvernamentale, inclusiv Feed the Children și The Hunger Project, pentru a identifica resurse de alimente sustenabile, pentru a oferi acces la alimente sănătoase celor care au nevoie și pentru a contribui la campanii de educare care au un impact pozitiv asupra vieților oamenilor din întreaga lume.

Nesiguranţa alimentară rămâne o problemă majoră la nivel mondial. 1 din 9 persoane suferă de foame sau subnutriție, la nivel global – această statistică șocantă trebuie să se schimbe. De Ziua Mondială a Foametei este momentul pentru a atrage și mai mult atenția asupra acestei probleme și pentru a face apel la mai multă colaborare și acțiune pentru a aborda această problemă globală care nu afectează doar indivizii, ci și societăți întregi. Ne-am angajat să ajutăm la eliminarea foametei și a subnutriției în lume și avem parteneriate cu mai multe ONG-uri și programe care lucrează pentru a aborda modul în care se poate pune capăt foametei”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Herbalife Nutrition se concentrează pe obținerea unui impact pozitiv în toate comunitățile în care își desfășoară activitatea și nu numai, printr-o nutriție de calitate și o bună gestionare a mediului înconjurător. În România, Herbalife Nutrition Foundation sprijină Asociația „Ana și Copiii” de peste șase ani, contribuind la o nutriție și un stil de viață sănătos în rândul copiilor și oferind acestora mese zilnice. Pe parcursul parteneriatului, Herbalife Nutrition Foundation a donat peste 191.000 USD pentru Asociația „Ana și Copiii”.

Un parteneriat de suflet este proiectul de construire a unui nou Centru de Sprijin Educațional prin care construim un viitor mai bun pentru copiii aflați în dificultate din România. Noul centru va putea oferi zilnic o masă caldă pentru 200-250 copii din familii vulnerabile”, a subliniat Romeo Căzănescu.

,,Este deja al 6-lea an în care Herbalife Nutrition Foundation sprijină programele Asociației ,,Ana și Copiii”. Dacă în primul an de colaborare, Herbalife Nutrition ne-a ajutat să asigurăm copiilor o alimentație sănătoasă (peste 60.000 de mese oferite), în următorii ani, a pus alături de noi cărămidă cu cărămidă pentru construirea de la zero a celui mai mare Centru de Sprijin Social și Educativ, din România. Această nouă locație va include și o bucătărie și o sală de mese unde 250 de copii din familii vulnerabile se vor bucura de o masă caldă. Tot prin intermediul Noului Centru, copiii vor primi ajutor zilnic la teme, vor participa la activități de educație non-formală și de timp liber, vor merge în tabere, excursii și vor primi constant hăinuțe, rechizite, produse de igienă personală și tot ce au nevoie pentru a merge zilnic la școală. Suntem norocoși să avem alături de noi un partener de nădejde și de lungă durată, precum Herbalife Nutrition, cu o contribuție atât de importantă în viața copiilor!”, a declarat Mihaela Voivozeanu, Președinte Asociația ,,Ana și Copiii”.

La nivel global, prin inițiativa Nutrition for Zero Hunger au fost donate, până în prezent, peste 975.000 de mese și cutii cu produse familiilor și comunităților și peste 874.000 de porții de alimente nutritive comunităților. De asemenea, prin intermediul Fundației Herbalife Nutrition au fost donați peste 1 milion de dolari către 41 de organizații partenere, pentru a sprijini nutriția copiilor.

Potrivit Action Against Hunger, la nivel global, una din nouă persoane este afectată de foamete sau suferă de subnutriție. Potrivit aceleiași surse, în 2020, 2,37 miliarde de persoane nu au avut acces la suficiente alimente sănătoase și nutritive. De asemenea, cu 30 de milioane mai mulți oameni au fost afectați de foamete ca urmare a pandemiei de coronavirus, iar peste 2 milioane de copii mor din cauza malnutriției în fiecare an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.