Florin Piersic este ambasadorul fericirii! Descoperă soluții pentru o viață sănătoasă!

Cu o carieră îndelungată și fascinantă, plină de momente memorabile, Florin Piersic mărturisește că, asemenea Life Care®, și-a dedicat viața Fericirii.

„Numele meu este Florin, cu F de la Fericire. Fericirea de a-i avea alături pe cei dragi, fericirea pe care îmi doresc s-o dăruiesc în fiecare clipă publicului și fericirea de a simți iubirea cu care mă înconjoară publicul. Pentru mine, fericirea este dragostea față de oameni și grija față de sănătate. Iar dacă a ne manifesta dragostea față de oameni depinde cu totul și cu totul de noi, pentru sănătate avem adesea ajutor de sprijin de nădejde, care să ne ajute să ne păstrăm zâmbetul pe buze, bucuria în suflet și pofta de viață în privire”, spune marele actor.Florin Piersic_Coperta 1_Catalog Life Care
Noul Ambasador Life Care® și imaginea celui mai recent catalog – pentru toamnă 2015 – iarnă 2016 – este Florin Piersic, cel mai popular și mai iubit actor român. Catalogul aduce în prim plan noi produse pentru sănătate, cu rețete originale și ingrediente din surse naturale, bogate în vitamine si substanțe esențiale pentru un organism puternic și plin de energie.
„Suntem fericiți atunci când avem succes, când suntem apreciați și când ne bucurăm de minunile vieții, alături de cei dragi. Toate acestea n-ar fi însă posibile fără sănătate. De aceea, Life Care luptă pentru dreptul fiecăruia dintre noi de a fi sănătos și fericit”, spune Cristian Onețiu, co-fondator Life Care®.

NEW Magic SuperFood
Astfel, noul catalog Life Care® propune soluții naturale pentru sănătate, iar în rolul principal se află Krauter® Magic SuperFood, un super-produs ce conține o combinație de 37 de ingrediente naturale care completează necesarul zilnic de vitamine pentru un organism sănătos și plin de viață, zi de zi. Puterea legumelor verzi și a fructelor, împreună cu aminoacizi, enzime, acizi grași și bioflavonoide se dezlănțuie sub forma tabletelor Krauter® Magic SuperFood, care îmbunătățesc calitatea somnului, reglează tensiunea arterială, ajută la producerea de anticorpi, previn anemia, reglează colesterolul, susțin digestia și previn îmbătrânirea prematură a celulelor. Pentru că pofta de viață dată de natură e o sursă de bucurie!Vegan by Meal Balance
În plus, Life Care® lansează noua gamă VEGAN cu 3 sortimente de Vegan Smoothie, Protein, Detox și Green, combinații 100% naturale de fructe sau legume, sărace în calorii, pentru dimineți sau seri cu mese sănătoase și colorate. Puterea plantelor din noile smoothies gama Meal Balance® acționează ca sursă de proteine, vitamine sau cură de detoxifiere, fiind excelente atat pentru persoanele cu un stil alimentar vegan, cât și pentru a echilibra un stil alimentar omnivor. Pentru că o masă colorată și sănătoasă împreună cu cei dragi e un motiv de bucurie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *