Fii #HandsOn în lupta împotriva cancerului la sân!

În fiecare zi ne verificăm telefonul de peste 100 de ori, dar deseori uităm să verificăm ce este mai important: sănătatea sânilor noștri. Nestlé FITNESS știe că un stil de viață sănătos nu se oprește la micul dejun și încurajează femeile de pretutindeni să nu uite de controlul periodic al sânilor.

Campania #HandsOn invită femeile să își unească forțele și să lupte împreună împotriva cancerului la sân. Prin intermediul acestei campanii, Nestlé FITNESS, de 6 ani susținător devotat al inițiativei pentru conștientizarea cancerului la sân, la nivel global și de doi în România, evidențiază importanța unei examinări proprii a sânilor – modalitatea cea mai simplă prin care orice posibil semn al cancerului la sân este descoperit la timp pentru a putea acționa împotriva acestuia.

Nestle_campanie_preventie_cancer la san

Cancerul la sân este cel mai frecvent tip de cancer întâlnit la femei, iar o simplă auto-examinare a sânilor, poate salva o viață.

Postează și tu un selfie pe pagina de Facebook și fii #HandsOn în lupta împotriva cancerului la sân!

Nestlé FITNESS luptă pentru protejarea sănătății femeilor din România, de aceea se implică activ în prevenirea cancerului la sân prin susținerea cauzei Pink Ribbon, precum și a Cursei Roz, organizată în fiecare an de către asociația Casiopeea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *