Adrian Perjovschi: „Tunsoarea se croiește în funcție de forma feței, creând volume diferite!“

Stildevedeta.ro continuă seria interviurilor Vip cu Adrian Perjovschi. Celebrul hairstylist ne-a oferit cele mai bune ponturi pentru a avea un look în pas cu moda. Spune „adio“ complexelor și optează pentru o schimbare radicală, care să îți pună în valoare feminitatea.

1. Care este trendul in materie de tunsori si coafuri in această vară?

Se poartă și părul scurt și lung, tunsorile texturizate, ușor filate, care dau lejeritate coafurii.

Adrian Perjovschi

2. Multe doamne și domnișoare își doresc o schimbare de look, însă nu întotdeauna este potrivită cu fizionomia. Ne poți face câteva recomandări în funcție de forma feței?

Tunsoarea se croiește în funcție de forma feței, astfel putem alungi o față rotundă sau rotunji o față alungită sau se poate crea armonie unei fețe pătrățoase. Cu o simplă cărare putem schimba look-ul total, creând volume diferite în funcție de forma feței.
Fața rotundă – evităm cărarea pe mijloc, alegem cărare într-o parte sau breton asimetric, care taie partea rotundă și care alungește forma feței.
Fața alungită – se poate crea un breton care micșorează fața, iar cu lungimi pe lângă față putem estompa acest lucru.
Fața pătrățoasă – lăsăm părul mai lung și cât mai într-o parte pentru a rotunji colțurile.

3. Păr vopsit versus natural. Care este părerea ta ca hairstylist?

Perjovschi

Părul natural este cel mai frumos. Nu putem realiza niciodată din vopsea o culoare ultra naturală, fiecare păr având o combinație unică de pigmenți. Alegem părul vopsit atunci când este nevoie să acoperim firele albe sau pur și simplu când dorim o schimbare. Dacă tot alegem să vopsim părul, atunci trebuie să îl facem cât mai corect și profesionist.

4. Ce ritual de îngrijire  ne propui pentru a avea un păr sănătos?

Totul începe cu o șamponare corectă a scalpului și a părului. Dacă avem un scalp sănătos și o rădăcină sănătoasă, avem și un păr sănătos. Ritualul de spălare trebuie să includă curățarea cât mai eficientă a scalpului, un masaj adecvat și o clătire în profunzime (până scârțâie părul). Trebuie folosite produse corespunzătoare tipului de păr si nevoii acestuia (păr gras, uscat, vopsit, deteriorat, etc).

Nicoleta Luciu

5. Foarte multe vedete au răspuns provocării și au intrat în proiectul tău Transformări radicale by Jovsky Studio. Care a fost cea mai spectaculoasă schimbare de look și cât a durat?

Toate au fost spectaculoase, unice în felul lor, le-am pregătit cu minuțiozitate și sperăm că am uimit cu fiecare dintre ele.

Nicole CherryFoto: Facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *