Adelina Pestrițu arată precum Rihanna! Culisele unei transformări radicale de look

Adelina Pestrițu a fost supusă unei transformari radicale de look de hairstylist-ul Adrian Perjovschi, astfel că a arătat pentru o zi precum Rihanna, diva pe care o admiră și pentru care a renunțat la părul lung, a adoptat stilul afro și și-a făcut noi tatuaje…cu henna.

adelina pestritu - schimbare de look 6

“Adrian Perjovschi și Cristina Barsan fac o echipa minunată împreună, iar rezultatul muncii lor este întotdeauna WOW! Sunt niște profesioniști, am stat extrem de relaxată în timpul acestei transformări. Îi ador pur și simplu:).

adelina pestritu - schimbare de look 9 Eu aș putea spune cu încredere că este cea mai mare schimbare pe care am făcut-o până acum și fără niciun regret am recurs la ea. Abia ce mi s-a deschis apetitul și vă puteți aștepta la noi schimbări tot marca Perjovschi, în curând“, spune Adelina Pestrițu.

adelina pestritu - schimbare de look 1
“A fost un shooting super tare, am lucrat cu mult drag și migală. Adelina este o profesionistă, am colaborat minunat, cu multă atenție la detalii pentru ca asemănarea să fie perfectă. Am ales coafura afro care s-a potrivit de minune pe noua lungime a părului ei”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

adelina pestritu - schimbare de look 7
Cu un look de scena marca Pas du Tout, sexy si provocator, Adelina recunoaște că a și încercat postura de cântăreață: “Evident că mă cred pe scenă atunci când sunt la duș, dar e bine că nu mă aude decât iubitul meu, care întotdeauna mi-a spus cu o sinceritate exagerată să rămân la statutul de prezentatoare TV, cu care mă potrivesc mai mult”, adaugă amuzată Adelina Pestrițu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *