Accesoriul care te leagă de bebelușul tău! E valabil și pentru tătici!

Urmează să deveniți părinți sau deja experimentați acest rol? Nu uitați că nevoia copiilor de a fi ținuți în brațe este la fel de reală ca foamea și somnul.

Fie că mergeți în parc sau într-o vizită cu bebelușul vostru, acesta se va simți în largul lui știindu-vă aproape. Probabil la acest lucru s-au gândit și creatorii baby wrap-urilor și a ring slingur-ilor, când au inventat aceste accesorii.oliver munn 2

„Mi-am cumpărat primul wrap încă din timpul sarcinii și l-am iubit încă din prima clipă. Pentru ideea pe care o promovează. Pentru bonding-ul pe care îl crează între părinte și copil. Venirea pe lume a unui copil reprezintă pentru generația noastră primul pas către maturitate. oliver munn 1Oliver Munn a apărut din nevoia mea ca părinte de a purta ceva care mă reprezintă, care se potrivește ca un accesoriu lipsă în garderobă. Iar piața existentă oferă un concept bun cu o execuție dezamăgitoare, cum spune publicitarul. Motiv pentru care nu se bucură de atenția cuvenită în industria de fashion” – povestește Raluca Hanganu, owner Oliver Munn.oliver munnPrima colecție Oliver Munn este din mătase raw din India, in și bumbac organic. E o linie basic, tocmai pentru a putea fi ușor de accesorizat. Ce aduce în plus este calitatea materialelor, atenția la detalii și colecția special creată pentru bărbați. Oliver Munn nu își propune să reinventeze baby wrap-ul sau ring sling-ul, ci doar să ofere o alternativă din materiale prețioase.

oliver munn 3Ce își propune, în schimb, Oliver Munn (https://www.facebook.com/olivermunnco?fref=ts) este să atragă atenția asupra frumuseții lucrurilor simple… cum ar fi copilăria. Ați folosit astfel de accesorii? Ne puteti spune părerea despre ele printr-un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.