Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): un laptop ultra compact, companionul perfect

Cu ajutorul noului Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), ASUS îți arată viitorul incredibil al laptopurilor printr-un senzațional ecran tactil de 17.3 inch care se poate îndoi la mijloc, rezultând un laptop cu o carcasă de doar 12.4 inch diagonală, mai mic decât o foaie de hârtie format A4, oferind o portabilitate fără egal, similară cu experiența de utilizare a unui laptop cu ecran de dimensiuni mari, însă într-un format mult mai compact.

ASUS confirmă încă o dată că inovația este parte integrantă a misiunii companiei, lucru evident în cazul remarcabilului laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un model definit de versatilitate și originalitate, datorită noului ecran OLED pliabil cu diagonală de 17.3 inch, rezoluție fină 2.5K și raport de aspect înalt 4:3 care poate fi îndoit pe din două, transformându-se în aceste fel în două ecrane separate cu aspect 3:2 și rezoluție 1920 x 1280 pixeli, perfect aliniate, fără margini care să îți distragă atenția când lucrezi.

Un ecran senzațional care deschide noi orizonturi

Noul laptop cu ecran pliabil oferă o versatilitate practic nelimitată, putând fi utilizat în nenumărate moduri, posibilități la care se adaugă modurile suportate de tastatura Bluetooth detașabilă ASUS ErgoSense care folosește taste de dimensiune completă, cu o cursă lungă și precisă de 1.4mm.

Este deja clar că Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este un laptop foarte competent care se poate adapta rapid în orice situație, putând fi folosit în mai multe moduri, imposibile în cazul altor laptopuri: în mod laptop cu tastatură virtuală sau fizică, sistem clasic desktop, tabletă, eReader sau cu ecranul complet deschis la 180 de grade pentru vizualizări multimedia sau fluxuri de productivitate care necesită un spațiu de lucru mai mare. Posibilitățile sunt aproape nelimitate, iar tranziția între două moduri de lucru se face convenabil, în doar câteva secunde. Repoziționarea aplicațiilor când se schimbă modul de lucru se face în mod automat cu ajutorul software-ului ScreenXpert.

ASUS a utilizat un panou modern cu margini aproape invizibile NanoEdge care în conferă laptopului un raport ecran-corp incredibil de 87%, o experiență pe care trebuie să o încerci ca să o apreciezi cu adevărat. Panoul folosește cea mai nouă tehnologie OLED (Organic Light Emitting Diode) și vine cu toate avantajele unui ecran ASUS OLED tipic. Despre ce avantaje este vorba? Rezoluție ridicată 2.5K, imagini realiste HDR datorită redării integrale a spațiului de culoare DCI-P3, calibrare individuală PANTONE și o experiență cinematică îmbunătățită de tehnologia Dolby Vision. Suplimentar ochii îți sunt protejați prin emisii reduse de radiație luminoasă albastră dăunătoare, realizare certificată de institutul independent TUV Rheinland.

Când deschizi pentru prima dată ecranul, vei fi întâmpinat de experiența deosebită oferită de cele 1.07 miliarde de culori care sunt afișate clar la un contrast aproape infinit care ajunge la valoarea de de 1.000.000:1. Ecranul poate crește luminozitatea până la valoarea de 500 niți, fiind vizibil în orice condiții de iluminare ambientală, iar imaginile în mișcare sunt afișate extrem de fluent, fără sacadări deranjante, grație timpului de răspuns impresionant de 0.2 milisecunde.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): un laptop pentru profesioniștii de top

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu reprezintă doar începutul unei noi ere în evoluția laptopurilor, ci și un produs elegant, de un rafinament deosebit, posibil prin utilizarea de finisaje premium. Întreaga experiență este definită de noua monogramă ASUS care reflectă discret lumina pe suprafața de sticlă de nuanță albastru închis.

Șasiul laptopului este aproape imposibil de compact, măsurând 0.87 cm grosime cu ecranul deschis la 180 de grade și este construit din materiale foarte rezistente, pe bază de aliaj de magneziu finisat în nuanța Tech Black. Suplimentar, o parte din capac este acoperită de un suport de sprijin din piele artificială în culoare verde închis. Balamaua care face posibilă închiderea și deschiderea ecranului OLED pliabil a fost supusă celor mai dure teste de rezistență, fiind garantată pentru nu mai puțin de 30.000 de cicluri complete de deschidere, mai mult decât suficient pentru ca tu să te bucuri de acest laptop mulți ani de acum încolo.

Lucru imposibil acum câțiva ani, suprafața de lucru crescută oferită de un laptop cu ecran de 17 inch este disponibilă acum într-un laptop pliabil cu dimensiuni mult reduse care cântărește doar 1.5 kg fără tastatură și 1.8 kg împreună cu tastatura ErgoSense. Împăturit, Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) se poate ascunde în spatele unei coli de hârtie format A4 și poate fi transportat discret în eleganta husă inclusă în pachet.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu compromite performanță de dragul esteticii, fiind un laptop construit pe cea mai nouă platformă hardware: procesoare Intel din generația a 12-a, până la un puternic model Core i7 cu grafică integrată Iris Xe, două porturi Thunderbolt 4 cu o viteză de transfer uluitoare de 40 Gbps, conectivitate wireless la viteze WiFi 6E, plus o baterie mare cu capacitate de 75 Wh care poate alimenta laptopul neîntrerupt pentru 9.5 ore, încărcându-se apoi convenabil prin USB-C.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.