Workshop Choco Mua la Shinzo Spa: pentru că frumusețea are nevoie de locații de poveste

Pe data de 20 noiembrie a avut loc workshop-ul Choco Mua, în locația Shinzo Spa, Primăverii, Jean Monnet 44, București.

Workshop-ul și-a propus să aducă în atenție calitatea produselor Choco Mua, dar și faptul că femeile au nevoie de frumusețe și îngrijire tot timpul la cele mai înalte standarde. În cadrul acestui workshop, Alina Constantin, fondatoarea brand-ului Choco Mua a făcut și o demonstrație a produselor pe care le-a creat.

,,Choco Mua s-a născut din pasiunea pentru tot ceea ce este nou și de calitate. Ideea de a crea o linie de produse cosmetice în care să regăsim paleta perfectă pentru un machiaj desăvârșit , a venit la pachet cu experiența unui makeup artist talentat. Am ajuns la acest concept după ce am explorat și am învățat în cele mai mici detalii toate secretele pentru a pune în evidență frumusețea unei femei”, a povestit Alina.

În timpul workshop-ului Alina Constantin a vorbit despre tendințele anului 2024 în zona de estetică, iar printre aceste tendințe a amintit despre faptul că se poartă machiajul natural.

Tenul va fi cât mai glow, iar despre moda în machiaj, voi spune că se schimbă tot timpul. Dacă înainte se purtau sprâncene foarte subțiri, iar pensatul exagerat a lăsat foarte multe femei fără sprâncene, ei bine, azi, nu se mai întâmplă acest lucru. “, a explicat Alina.

La acest eveniment,  Alina Constantin a vorbit și despre tipologiile de cliente care există în România, dar și despre feedback-urile pe care le primește în urma sesiunilor de makeup.

Arta de a fi frumoasă este, probabil, înțeleasă de multe doamne, dar rolul unui makeup artist va fi întotdeauna acela de a le arăta  femeilor  ceea ce este corect pentru ele, ceea ce li se potrivește cel mai bine.

“În România există foarte multe tipologii de cliente. Am feedback-uri pozitive, dar și feedback-uri negative, pentru că stilurile și personalitățile sunt diferite. Eu sunt genul de om care nu dorește să mulțumească pe toată lumea. Nu mi-am propus niciodată asta. Eu am un stil al meu, iar la mine vin doar clientele care se mulează pe stilul meu. Îmi place naturalul și îmi place să conturez cele mai frumoase trăsături ale unei femei,” a spus Alina Constantin, fondatoarea brand-ului Choco Mua.

Produsele Choco Mua – despre plăcerea unui ruj cu nuanță de ciocolată

Produsele de înfrumusețare Choco Mua amintesc de aromele de ciocolată, iar toată paleta  de makeup a acestui brand este dusă în această zonă. Participantele la eveniment au testat  nuanțe de de make-up de tip nude, marouri, sau rozuri stinse, exact așa cum le-a visat și le-a creat Alina Constantin.

“Este un vis împlinit, pentru că mi-am dorit întotdeauna să am o astfel de linie de produse! Am fost extrem de pretențioasă, pot spune că am fost hater-ul produselor! Am căutat întotdeauna un produs care să mă satisfacă pentru că mi-am dorit să am o linie de cosmetice numai a mea. Îmi place ciocolata, iar toată paleta mea de makeup este dusă în zona aceasta de nude, marouri, pentru că toate acestea se încadrează în stilul meu. Sunt produse care pot fi folosite de oricine, sunt calitative și au rezistență. Acesta este principiul de bază al produselor mele.”

Parteneri eveniment-  Shinzo spa, Domeniile Panciu, Jurnalul de estetica, Dogan Kaymakly.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.