Dineu presărat cu diamante, într-o locație prețioasă din București, restaurantul Joseph, by Joseph Hadad, de asta au avut parte, zilele trecute, vip-urile autohtone.
Teilor și-a introdus invitații în lumea bijuteriilor de poveste, prelucrate în capitala belgiană a diamantelor, Antwerp. Laura Cosoi, Amalia Enache, Iulia Vântur, Maria Marinescu, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, , Monica Tand și Dana Sota sunt doar câteva dintre vedetele care s-au putut bucura de frumusețea diamantelor.
Printre diamante, flori, delicatese și cristale de șampanie, a fost prezentată în premieră noua campanie Teilor 2015-2016, care o are drept muză pe Catrinel Menghia.
Invitatul special Teilor, Linda Vanderschueren, reprezentant al prestigiosului brand de bijuterii Antonellis, a expus tradițiile și măiestri bijutierilor din Antwerp, alături de cea mai recentă colecție de bijuterii. Colecțiile Antonellis sunt disponibile în România exclusiv în locațiile Teilor. www.bijuteriateilor.ro.
Esenţa brandului şi a bijuteriilor sale poate fi descrisă ca “pur şi simplu perfectă, perfect de simplu”. Toate bijuteriile au un design simplu, dar elegant şi sunt înfrumuseţate cu unele dintre cele mai strălucitoare şi alese cu grijă diamante ale Antwerp. Designul minimalist oferă rolul principal diamantelor. Toate aceste bijuterii create în mod belgian vin cu un certificat HDR care confirmă autenticitatea diamantelor, fiind eliberat de Diamond Lab din cadrul Diamond High Council.
Pentru a transforma un diamant neşlefuit într-o piatră demnă să înfrumuseţeze o bijuterie fină, maeştrii din Antwerp trebuie să se folosească de abilităţile lor pentru a şlefui diamantul, astfel încât va fi tăiat perfect şi va deveni cea mai strălucitorare variantă a sa. După aceea, diamantele trebuie sortate cu atentie, în funcţie de gradaţiile de culoare (în cazul diamantelor albe ne referim la cât de lipsite de culoare sunt) şi de claritate (măsura în care diamantele sunt perfecte, nu au nicio incluziune în structura lor). La final, caratele sunt măsurate pentru a determina valoarea finală.