Vedetele au ajuns în paradisul deserturilor franțuzești. Iată de la ce nu se pot abține Anda Adam, Simona Pătruleasa și Ileana Badiu!

Simona Pătruleasa, Ileana Badiu, Anda Adam, Andreea Runceanu și Patricia Cimpoiașu de la Amadeus, Carmen Negoiță, Diana Bart, Crina Abrudan, Adina Halas, Laura Lazăr și Andrei Nourescu s-au numărat printre vedetele care au savurat în premieră noul meniu franțuzesc al celebrei boulangerii Le Grenier à Pain.
Vedetele au participat la inaugurarea noului restaurant din Centrul Vechi al Bucureștiului, ocazie cu care s-au delectat cu preparate franțuzești realizate sub coordonarea maestrului Chef Johnson, cunoscut pentru vasta sa experiență de peste 35 de ani în arta culinară și pentru cursurile de specializare derulate în Franța.

le-grenier-a-pain-centrul-vechi

Simona Pătruleasa s-a declarat fan al produselor de patiserie franțuzești (escargot cu nucă sau stafide, checuri cu portocale confiate), dar și al supei de creveți cu lapte de cocos.

simona-patruleasa-le-grenier-a-pain

Anda Adam a declarat că adoră croissantele cu unt, considerate de specialiști cele mai bune din lume, terrinele Foie Gras, tartinele cu icre de Manciuria.

anda-adam-le-grenier-a-pain-centrul-vechi

Carmen Negoiță și-a ales preferatele, mai exact, ratatouille de legume, file de biban de mare cu sos Bearnaise și orez sălbatic.

carmen-negoita-le-grenier-a-pain-centrul-vechi

Ileana Badiu s-a delectat cu John Dorry rumenit în cuptor cu hribi, ecleruri, tarte cu ciocolată neagră sau multifruct.

ileana-badiu-le-grenier-a-pain-centrul-vechi-2

Adina Halas a spus că adoră cozonacii pregătiți în stil tradițional, iar Diana Bart, Crina Brudan și restul invitaților au lăudat preparatele calde din pește, rață și berbecuț și deserturile delicioase precum pain au chocolat, fursecuri cu ciocolată sau vanilie, prăjiturile Elysée și Framboise, macarons și delicioasele crepe suzette cu dulceață de portocale, pregătite de maestrul Chef Johnson.

adina-halas-le-grenier-a-pain-centrul-vechi

Le Grenier à Pain a deschis a treia boulangerie în București, situată în Centrul Vechi, pe Strada Franceză nr. 38-42. Cu ocazia evenimentului inaugural a fost lansat și noul meniu de restaurant franțuzesc.

meniu-le-grenier-a-pain-centrul-vechi-34

Noul meniu de restaurant, ce este disponibil în toate cele trei locații Le Grenier à Pain din București, include preparate delicioase ce pot fi savurate atât în restaurantele Le Grenier à Pain, cât și prin serviciul de catering Le Grenier à Pain, preparate precum Terrine Foie Gras, Tartine cu icre de Manciuria, Tartine cu brânză feta gratinată și roșii uscate la soare

meniu-le-grenier-a-pain-centrul-vechi-5

supă de creveți cu lapte de cocos, ratatouille de legume, file de biban de mare cu sos Bearnaise și orez sălbatic, John Dorry rumenit în cuptor cu hribi, tigaie cu fructe de mare și ciuperci de pădure, cotlet de mânzat cu rucola și dulceață de ardei iute

meniu-le-grenier-a-pain-centrul-vechi-27

Filet mignon tras în unt cu hribi în sos propriu, pulpă de rață cu varză roșie și măr Renette, chimen și sos de portocale, ciocănel de berbecuț la vatră cu legume alese, piept de rață cu mere caramelizate și dulceață de ardei iute.

Meniul Le Grenier à Pain include și preparatele deja clasice ale cunoscutei boulangerii franceze, apreciate în toată lumea, precum cele mai apreciate croissante cu unt din lume, produse de patiserie (pain au chocolat, fursecuri cu ciocolată sau vanilie, escargot cu nucă sau stafide, checuri cu portocale confiate, cozonaci), de cofetărie (ecleruri, tarte cu ciocolată neagră sau multifruct, prăjiturile Elysée și Framboise, macarons, cupcakes, mousse-uri fine, cake pops, millefeuille vanille sau chocolat), sandvișuri, tartine, quich-uri, supe, o gamă variata de ceaiuri parfumate și atent selecționate, dulcețuri tradiționale sau bonbons d’enfants au chocolat artisanal.

irina-mohora-le-grenier-a-pain-centrul-vechi-4

La acestea se adaugă deja cele cele 10 tipuri de pâine și specialități de pâine Le Grenier à Pain: integrală, cu maia, caise, alune, nuci, smochine, ficelles cu măsline sau bacon, precum și faimoasa baghetă tradițională, considerată cea mai bună pâine din Franța, câștigătoarea locului 1 în anul 2010 și 2015 în cadrul concursului La Meilleure Baguette de Paris.

Le Grenier à Pain oferă un serviciu de catering pentru evenimente speciale compus din canapes, salate, desert și băuturi, candy bar, torturi personalizate, precum și cadouri în ambalaje speciale.
Le Grenier à Pain excelează prin faptul că folosește doar ingrediente 100% naturale, făină produsă exclusiv în Franța, toate preparatele fiind proaspete, pregătite în laboratorul din incinta locației.

Le Grenier à Pain este prezent in România în trei locații: pe bulevardul Nicolae Caramfil nr.87, București, în rondul Pieții Alba Iulia din București și, nou inaugurat, în Centrul Vechi, pe pe Strada Franceză nr. 38-42.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.