Un nou magazin Vipera a fost inaugurat in Capitala

Începând cu luna septembrie 2021, produsele mărcii VIPERA sunt disponibile în magazinul exclusiv amplasat în Centrul Comercial Drumul Taberelor, la etaj.

În portofoliul de produse se regăsește tot ceea ce este esențial pentru trusa de machiaj, de la produse pentru ten, ochi, buze sau unghii, până la produse de îngrijire care răspund nevoilor femeilor de toate vârstele. Marca VIPERA oferă o gamă largă de fonduri de ten, baze pentru machiaj, iluminatoare, rimeluri, creioane pentru buze sau ochi, tușuri, palete de farduri, oje, pensule și alte accesorii necesare utilizării produselor de machiaj și unghii.

O categorie aparte de produse o reprezintă gama special formulată pentru copii. Fetele de 3 ani+ pot experimenta machiajul și jocul de rol cu produse sigure, special formulate pentru pielea și unghiile lor. Linia de îngrijire și machiaj VIPERA Cos-Medica cu Acid Azelaic se adresează tenului cu probleme acneice și cuprinde produse esențiale pentru curățarea, îngrijirea și machiajul tenului acneic sau cu predispoziție acneică.

Produsele mărcii VIPERA sunt destinate atât utilizării acasă, cat și în saloane de către profesioniști și make-up artiști. Dedicată inovării, cercetării și testării continue, marca VIPERA este o marcă poloneză care și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Folosind cele mai noi tehnologii în procesul de producție, compania îmbogățește constant portofoliul de produse pus în sprijinul femeilor de toate vârstele pentru a le evidenția frumusețea naturală și pentru a le proteja totodată sănătatea. Produsele VIPERA folosesc ingrediente blânde cu tenul, ochii, unghiile și mâinile.

“Ne dorim să aducem produsele pentru machiaj și de îngrijire ale mărcii poloneze VIPERA cât mai aproape de consumatorele noastre. Știm cât de important este ca produsele să fie potrivite tipului de ten și bine alese cromatic. De acum, consumatoarele noastre pot veni să testeze produsele și să își aleagă ceea ce li se potrivește și din noul magazin VIPERA deschis în Centrul Comercial Drumul Taberelor.” ne mărturisește Georgiana Ghideu în calitate de reprezentant Geomir Consulting SRL, importator al produselor VIPERA în România.

“Marca VIPERA respectă standardele internaționale de calitate. În fiecare stadiu al producției, echipe dedicate testează produsele, asigurându-se că rezultatul final respectă cele mai înalte cerințe în materie de calitate. Fiecare produs este testat dermatologic, aprobat și garantat ca fiind sigur. O parte din produse sunt hipoalergenice. Niciun produs din oferta VIPERA nu este testat pe animale.” a completat Georgiana Ghideu Marca VIPERA este disponibilă în magazinul online www.ViperaCosmetics.ro, în cele două magazine fizice din București și prin rețeaua de parteneri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.