Tusea îți dă bătăi de cap? Imunotus Forte îi vine de hac

Tusea este o reacție de apărare a organismului, ce constă într-un mecanism reflex al căilor respiratorii de a elimina secrețiile (mucusul) sau corpii străini. Tusea inițială, seacă și iritativă, se transformă într-una productivă, mucusul fiind astfel eliminat. Uneori se întâmplă să respiri greu sau să ai stări de vomă, care te vor împiedica să dormi.

Dacă te confrunți cu o tuse productivă, Imunotus® Forte îți este de ajutor.

Un plic de Imunotus Forte combină în mod eficient 600 mg de acetilcisteină naturală, extracte standardizate din flori și fructe de soc, frunze de cimbru de cultură și Vitamina C. Nu conține coloranți sintetici sau conservanți.

Acetilcisteina contribuie la funcționarea normală a sistemului respirator, acționând asupra fluidificării și eliminării mucusului în exces.

Cimbrul are proprietăți antispastice, calmează tusea și durerile de cap, reduce inflamația și desfundă nasul.

Vitamina C are proprietăți imunostimulatoare și ameliorează simptomele date de răceli.

Iar fructele și florile de soc au proprietăți antivirale, acționând asupra virusului care a determinat viroza respectivă. Este foarte important acest beneficiu, întrucât peste 85% dintre infecțiile virale sunt cauzete de virusuri.

Un singur plic/zi te ajută sa scapi de tusea productivă (produsul fluidizează secreţiile mucoase și favorizează expectoraţia).

Imunotus Forte este recomandat adulților, dar și copiilor, începând cu vârsta de 12 ani, având un profil de siguranță ridicat. Conținutul plicului se dizolvă în aproximativ 200 ml apă plată, iar durata de administrare poate ajunge până la 14 zile.

Pentru mai multe informaţii despre produsele Fiterman Pharma împotriva răcelii, accesaţi www.stopraceala.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.