Tratamentul minune pentru față pe care Vica Blochina îl face în pauza de prânz

Pentru că are zilnic un program extrem de aglomerat, dar este, în același timp, preocupată de aspectul ei fizic, Vica Blochina a găsit cea mai rapidă și eficientă soluție pentru a-și întinde, ridica și întineri pielea feței fără să apeleze la operații. Odată la câteva luni, Vica își revitalizează tenul apelând la medicul său estetician, Iancu Morad, care îi face un tratament ce durează doar 20 minute.

 “De câte ori este nevoie recurg la tratamente neinvazive sau minim-invazive, care nu schimbă trăsăturile feței. Folosesc creme de cea mai bună calitate, îmi aplic mereu măști hidratante, dar cel mai eficient pentru mine este un tratament fulger pe care mi-l face medicul meu estetician, Iancu Morad. Se numește Dermapen. Durează doar 20 minute și îl fac de multe ori chiar în pauza de prânz sau între două întâlniri. Nu este invaziv, nu doare, dar îmi lasă pielea foarte hidratată și vizibil mai tânără. Plus că efectele durează câteva luni”, declară Vica Blochina.

 Conform explicațiile medicului Iancu Morad, Dermapen este un dispozitiv prin intermediul căruia se introduce în piele un cocktail hrănitor de vitamine și acizi. Tratamentul este minim-invaziv, rapid, nu necesită timp de recuperare, iar efectele se mențin până la trei luni de zile.

 “În vremurile care lumea nu mai prea are timp de nimic, aceste tratamente cu aparate precum Dermapen sunt chiar o minune. Se pot face chiar în pauza de prânz, au efect foarte bun și imediat după tratament pacienta poate reveni la activitățile zilnice. Dermapen are în vârf niște ace care pătrund în piele la o adâncime presetată și inserează un cocktail de vitamine, acid hialuronic și aminoacizi esențiali”, explică medicul estetician Iancu Morad.

 

Tratamentul se recomandă în special persoanelor care au trecut de vârsta de 30-35 de ani și au început astfel să piardă din rezervele naturale de acid hialuronic.

 “Dermapen are efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen și elastină. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile la nivel facial – în jurul ochilor, pentru conturul nasului sau al buzelor. Recomand la început 4-6 ședinte la interval de 3 săptămâni, urmând apoi ca pacienta să revină la o ședință de întreținere odată la câteva luni”, adaugă medicul Morad.

Intervenția a fost realizată la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din București sau Constanța, acolo unde își fac tratamente și alte vedete precum Tania Budi, Raluca Bădulescu, Claudia Pavel, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Cătălin Botezatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.