Top Line a lansat o tehnologie revolutionara cu efect de lifting nechirurgical al zonei ochilor

Top Line Romania a lansat o tehnologie revolutionara cu efect de lifting nechirurgical al zonei ochilor. Fara bisturiu, fara injectii, fara durere! Vorbim despre noile tratamente intensive ULTRAFORMER 3, ce oferă lifting nechirurgical pentru zona din jurul ochilor (periorbitală) și pot modela conturul si volumul facial. Top Line România a prezentat, in premiera, la Centrele Silhouette din București, avantajele unei astfel de terapii.

Această nouă aplicație completează cu succes efectele consacrate ale ULTRAFORMER 3, de lifting facial și remodelare corporală, proceduri total neinvazive și cu rezultate care durează un an după o singură ședință.

În prezența invitaților VIP, a reprezentanților Mass Media și a specialiștilor din industria de frumusețe, a fost prezentat modul în care tehnologia MMFU, prin acțiunea ultrasunetelor micro și macro-focalizate de mare intensitate, întinerește trăsăturile chipului, acționând în zona din jurul ochilor și a ridurilor profunde ce apar între nas și buze.

În urma unei ședințe personalizate ce durează între 20 și 30 de minute, laxitatea cutanată a pielii este tratată, ridurile sunt diminuate, iar aspectul general al chipului este întinerit. Rezultatele sunt vizibile imediat, însă efectul maxim se obține după trei luni și poate dura chiar și mai mult de un an.

ULTRAFORMER 3 folosește energie focusată de înaltă intensitate pe bază de ultrasunete ce pătrunde în zona vizată. Astfel, se creează puncte de coagulare și se stimulează crearea de colagen nou în țesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate și remodelare corporală. Colagenul și elastina sunt de natură endogenă, produse de propriul corp, motiv pentru care rezultatele persistă foarte mult.

Tratamentul pentru față și gât durează 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute.

ULTRAFORMER 3 a devenit inclusiv tehnologia nechirurgicală preferată de vedete îndrăgite din România. Anca Serea, Carmen Brumă, Cătălin Botezatu, Ileana Badiu, Albertina Ionescu, Adina Halas au urmat la Centrele Silhouette din București procedura care a oferit rezultatele estetice dorite, într-un mod complet natural, neinvaziv.

La evenimentul desfășurat la Silhouette Dorobanți printre persoanele publice prezente s-au aflat și Andreea Bălan, Ela Crăciun, Cristina Mihaela Dorobanțu, Lorena Buhnici, Andreea Perju.

Anca Serea a apelat pentru prima dată în viață la un tratament profesional de întinerire a tenului. Frumoasa vedetă, mamă a cinci copii, a dorit să trateze problema ereditară a cearcănelor și să întinerească zona din jurul ochilor, însă fără a apela la injecții, operație sau orice altă metodă invazivă.

A găsit soluția naturală, dar extrem de eficientă, la Centrele Silhouette din București. Mai exact, ULTRAFORMER 3, un tratament de ultimă generație,  ce oferă lifting nechirurgical al pielii din zona periorbitală.

ULTRAFORMER 3 poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprâncene, pomeți, maxilar inferior, în cazul bărbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gât, mijloc, axilă, abdomen, coapse.

Tratamentul se personalizează în funcție de nevoile tenului și nu necesită anestezie și nici perioadă de recuperare. Rezultatul maxim se obține după trei luni, însă îmbunătățirea texturii pielii și fermitatea acesteia se remarcă imediat după sesiunea tratamentului.

Din acest motiv, ULTRAFORMER 3 este considerat cea mai eficientă tehnologie de acest tip de pe piață. Tehnologia este sigură și neinvazivă, iar aparatul are CE medical.

ULTRAFORMER 3 este disponibil în centrele și saloanele partenere Top Line, inclusiv Centrele Silhouette din București (www.silhouette.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.