Top Line a lansat noile fiole și spray-uri de față BABOR pentru un ten perfect în această vară

Top Line a lansat în România noile fiole și spray-uri de față BABOR destinate îngrijirii tuturor tipurilor de ten în cadrul unui eveniment Media-VIP la care au participat persoane publice dar și trainerul internațional BABOR, Fabienne Lindholm.

Noua colecție de fiole BABOR, The Art of Beautiful Skin, a fost încadrată în șase tipologii de personalitate, cu efecte specifice, menite să evidențieze și să potențeze frumusețea naturală a femeilor active, urbane:

 

BLOW ADDICT – pentru hidratare și luminozitate

VITAMIN DIVA – efect revigorant și energizant

DETOX ANGEL – pentru protecție împotriva factorilor poluanți

NIGHT LOVER – efect reparator al tenului

AGELESS HERO – întinerire și efect de lifting instant

HEMP REBEL – efect destresant și antiaging

Fiecare produs include șapte fiole pentru o cură intensivă de o săptămână, cu rezultate uimitoare.

Noile spray-uri de față BABOR protejează tenul în special în perioada sezonului estival. Sunt trei tipuri de spray ce răspund, on the go, unei probleme specifice a tenului.

BIOTIC FRESH – piele sănătoasă – cu formulă îmbogățită cu probiotice, echilibrează tenul, întărește bariera protectoare a pielii și îi îmbunătățește calitatea.

METROPOLITAN DEFENSE – antipoluare-  are efect revitalizant pentru tenul tern, obosit, și protejează pielea împotriva factorilor poluanți.

GLOWING SUMMER – luminozitate și aspect bronzat – a fost creat pentru un ten ce are nevoie de reînprospătare.

BABOR ENPOWER WOMEN

BABOR a lansat recent o campanie inspirațională denumită ENPOWER WOMEN, în pateneriat cu UN Women Association.

Fabienne Lindholm, trainer internațional BABOR, a explicat conceptul campaniei.

“Chiar dacă suntem foarte diferite, noi, femeile, oferim sprijin și ne inspiram una pe cealaltă!

Eforturile pe care le depunem nu sunt întotdeauna simple. Dar ceea ce ne unește este disponibilitatea noastră de a accepta provocările. Nu suntem visătoare: luptăm cu inimile și cu mințile noastre. Ramânem pozitive, credem în noi înșine și obținem ceea ce ne dorim. Și asta înseamnă că ne mulțumim doar cu ce este cel mai bun!

Trăim o singură dată și, de aceea, oferim mereu 100%. Oferim iubire și împărtășim bucuria vieții. Ne sprijinim unele pe altele, deoarece știm că doar impreuna suntem puternice.

Deținem puterea. Iar, în momentele în care ne simțim istovite, ne ridicăm și ne continuăm drumul. Nimic nu ne poate opri. Fiecare femeie este unică. Iar toate produsele pentru îngrijirea pielii oferite de BABOR sunt la fel de individuale ca frumusețea noastră.

Când folosim produse de frumusețe care sunt perfect adaptate nevoilor noastre de îngrijire a pielii, ne simțim bine în pielea noastră, indiferent unde suntem și radiăm încredere în sine.

BABOR încurajează femeile să fie unice și frumoase. Avem puterea. Și nu există decât o singură marcă de îngrijire a pielii pentru noi: BABOR #askformore”, a declarat Fabienne Lindholm.

Noile produse BABOR sunt disponibile în magazinele Top Line și pe www.toplineshop.ro. În plus, fiolele BABOR stau la baza ritualurilor de înfrumusețare, personalizate de cosmeticiene, din centrele de înfrumusețare partenere Top Line din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.