Top Line a adus Academia Raphaël Perrier în România. Stiliștii români învață metoda revoluționară a multi-campionului mondial la coafură

 Top Line a lansat în România Academia Raphaël Perrier, considerată cea mai de succes și inovatoare academie de coafură din lume. Hairstyliștii din întreaga țară vor putea descoperi, de acum înainte, metoda trademark a academiei franceze. Modelul de educație a fost prezentat, în premieră, de însuși Raphaël Perrier, în cadrul unui eveniment la care au participat peste 300 de stiliști, celebrități, influenceri și reprezentanți Mass Media.

Cu această ocazie, Raphaël Perrier, alături de echipa sa de profesioniști, a pus în scenă un show Haute Coiffure de amploare, în cadrul căruia au fost prezentate cele mai noi trenduri în tunsoare, colorare și hairstyling.

Una din inovațiile Academiei Raphaël Perrier este includerea tehnologiei de ultimă generație cu scop educativ. Spre exemplu, cu ajutorul simulatorului de tunsoare 3D, unic în lume, și al căștii de realitate virtuală, stiliștii pot explora saloane de frumusețe din mari metropole și pot învăța cele mai noi tehnici de tunsoare, perfecte pentru adoptarea celor mai avangardiste trenduri.

La prezentarea de coafuri Haute Couture au asistat celebrități și influenceri precum Alexandra Ungureanu, Albertina Ionescu, Marisa Paloma, Ramona Olaru, Nicoleta Nucă, Cristina Spătar, Roxana Nemeș, Ruxandra Luca, Roxana Blagu, Adelina Damian, Cristina Herea.

Raphaël Perrier, fondatorul academiei care îi poartă numele, a câștigat de patru ori titlul de Campion Mondial la Coafură, este Global Director al Organizației Mondiale de Coafură (World Organisation of Hairdressing), iar metoda lui de educație este prezentă în 27 de țări. Echipa lui antrenează săptămânal peste 50.000 de stiliști și are la activ colaborări cu cele mai mari case de modă (Chanel, Saint Laurent, Dior, Armani, Dolce & Gabbana) și cu celebrități de top precum Lady Gaga, Madonna și Johnny Depp, căruia i-a asigurat perucile pentru cel mai nou film, Jeanne du Barry.

”Suntem deosebit de încântați că Top Line aduce în România ceea ce considerăm a fi o revoluție în industria de coafură. Academia Raphaël Perrier este un pionierat în educație. Cu ajutorul metodei pe predare stiliștilor din întreaga lume, contribuie la susținerea inovației și profesionalismului adus la cel mai înalt standard. În 2024, educația în acest domeniu se face apelând la inteligența artificială și  realitatea virtuală pentru ca stiliștii să învețe tehnicile de tuns prin metode complet digitalizate. Tehnica Raphaël Perrier eficientizează munca hairstyliștilor, aceștia ajungând ca, în maximum 15-20 de minute, să realizeze tunsori la modă, executate impecabil”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Echipa Raphaël Perrier a prezentat, în cadrul evenimentului, și metodele proprii de balayage și tehnici speciale pentru coafuri de ocazie, totul culminând cu o demonstrație de măiestrie prin crearea unor coafuri fantaziste Haute Couture.

Tehnica Raphaël Perrier este predată în continuare în România de cinci traineri care vor ține masterclass-uri de două săptămâni pentru harstyliștii din întreaga țară, care s-au înscris online pe www.topline.ro.

În echipa Raphaël Perrier se află și Justine Gaubert, în calitate de Show Coordinator, Collection Conceptor și Head Manager of International Educators. Justine este, la rândul său, Campion Mondial la Coafură. De asemenea, în echipă se regăsesc și Hedwige Sluss (International Director of Developpent și Global Sales Manager) și  Axel Roussel (World Champion, International Educator și este specializat în Digital Tools pentru implementarea metodei Raphaël Perrier).

Despre Academia Raphaël Perrier

Raphaël Perrier este o figură de seamă în industria de hairstyling internațională, născut în a patra generație a unei familii profund implicată în arta coafatului. Cariera sa strălucitoare, talentul său excepțional și dedicarea sa constantă i-au adus de patru ori prestigiosul titlu de Campion Mondial la Coafură.

În calitate de Președinte al echipei French Styling, Perrier este, din 2011, o forță motorie în conturarea peisajului global al haute coiffure-ului. Influența sa este globală, stilistul călătorind în lumea întreagă pentru a-și împărtăși vasta expertiză și pasiunea pentru acest domeniu.

Reputația sa pentru creațiile avangardiste, puse în scenă și prin intermediul show-urilor spectaculoase, meticulos coregrafiate, i-au adus recunoașterea internațională la marile evenimentele de coafură.

Stilul distinctiv al lui Perrier este o combinație armonioasă de glamour și fler contemporan. Colecțiile sale, fie comerciale sau conceptuale, emană sofisticare și inovație.

Raphaël Perrier este un pionier în educație și, cu ajutorul metodei pe care o predă stiliștilor din întreaga lume, contribuie la susținerea inovației și profesionalismului adus la cel mai înalt standard.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.