Top Line a lansat Dr. Babor Pro, noul tratament personalizabil cu AHA Peel și serumuri concentrate de activi puri

Top Line a lansat în România noul tratament personalizabil DR. BABOR PRO, disponibil doar în clinici și spa-uri, cu formule ce au au rezultat întinerirea vizibilă a pielii, precizie și rezultate instantanee.

Noul ritual DR. BABOR PRO include trei tratamente profesionale de peeling, extrem de eficiente, și 16 produse pentru acasă, dintre care 9 serumuri concentrate cu activi puri, 1 peeling, 4 creme hidratante și 2 măști.

TheraPro Peel – peeling cu AHA care nu produce inflamații la nivelul pielii

AHA Peel conține alfa-hidroxi-acizi (AHA) de origine naturală (ex: acid lactic, acid tartric, acid citric, acid din mere, acid glicolic). Aplicați pe piele, acești acizi din fructe dizolvă substanța de legătură dintre celulele moarte ale pielii, acestea din urmă putând fi îndepartate la adâncimi diferite. Intensitatea peelingului AHA poate fi controlată prin parametrii specifici. Amestecul special face ca DOCTOR BABOR PRO AHA Peels să fie eficient și sigur de utilizat.

Atunci când se aplică un TheraPRO Peel într-un cabinet profesional, valoarea pH-ului pielii  este redusă pentru un timp scurt și într-un mod controlat, variind de la 3,5 pH până la 2,7 pH, care este cea mai mică, la cel mai sigur nivel.

Concentrații de aplicare de 20% până la maximum 30% acizi din fructe sunt în concordanță cu compatibilitatea pielii.

Rețetă personalizată de la medic și produse pentru acasă

Medicul specialist va prescrie apoi o rețetă cu produse DR. BABOR PRO pentru a fi folosite în continuare acasă.  Aceste produse conțin compuși care conferă boost pielii, pun în funcțiune motoarele care restabilesc noua activitate celulară, îmbunătățindu-se absorția de ingrediente benefice.

9 serumuri foarte concentrate

Cele 9 serumuri DR. BABOR PRO sunt extrem de concentrate și au proprietăți și beneficii specifice:

Concentrat cu Vitamina C –  pentru un ten perfect uniform și strălucitor

Concentrat cu Retinol – pentru o structură a pielii mai netedă, mai rafinată și aspect îmbunătățit al liniilor și ridurilor.

Concentrat cu acid hyaluronic – combină 4 tipuri de acid hyaluronic, hidratează în profunzime și conferă tenului un aspect tânăr

Concentrat cu acid feluric – stimulează apărarea naturală a pielii împotriva radicalilor liberi. Acidul ferulic absoarbe radicalii liberi, precum și razele UV, reducând astfel îmbătrânirea oxidantă indusă de acestea.

Concentrat cu ceramide – pentru o senzație de piele netedă și o structură a pielii mult mai rezistentă.

Concentrat cu Beta Glucan – calmează pielea stresată  și stimulează mecanismele naturale de apărare ale pielii. Beta Glucan este un compus ce s-a  dovedit că elimină iritațiile și ajută procesul natural de întinerire al pielii.

Concentrat cu factor de creștere – pentru piele fermă și plină

Concentrate cu Boswellia – ajuta la întărirea barierei naturale a pielii cu extractul Boswellia și are un efect de regenerare.

Concentrat MicroSilver – Microsilver și Neuroxil sunt doi activi care ajută la întărirea barierei naturale de apărare a pielii. Pentru ten cu aspect mai echilibrat, în special în cazul mâncărimii și iritațiilor pielii uscate, deshidratate, terne, sensibile și problematice.

Toate concentratele sunt fără aromă și nu conțin coloranți artificiali.

Noile tratamente DR. BABOR PRO sunt disponibile în clinicile și saloanele partenere Top Line din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.