Tendințele verii 2021 în materie de păr: culori vibrante și strălucitoare

Fii creativă în materie de colorare a părului cu noile nuanțe seducătoare de la Gliss Color, Syoss Color, Syoss Oleo Intense și Schwarzkopf LIVE Color. Noutatea verii: vopseaua permanentă pentru bărbați Schwarzkopf Live, disponibilă în trei nuanțe

Vara aceasta se poartă…ce dorești și te face să te simți tu bine, în pielea ta, frumoasă și creativă. Chiar și în ceea ce privește culoarea părului, ești liberă să experimentezi ceea ce îți dorești cu adevărat, moda nu mai pune niciun fel de bariere. Hairstiliștii s-au pus totuși de acord asupra unui lucru important: indiferent ce culoare sau coafură alegi, părul trebuie să arate sănătos și frumos. Așa că ai grijă ce produse folosești, cum protejezi părul împotriva factorilor externi, precum soarele foarte puternic sau apa sărată a mării, și cu ce fel de perie îl piepteni.

Fie că îți dorești să experimentezi noi culori pentru părul tău sau doar să împrospătezi nuanța existentă și să acoperi firele albe, Henkel Beauty Care îți propune câteva produse noi, perfecte pentru această vară. Culori vibrante, ce durează în timp și protejează firul de păr.

Gliss Color cu Acid Hialuronic aduce pe piață în această vară două noi nuanțe de blond – Blond Cenușiu și Blond Natural Cenușiu, oferind nu numai două noi culori seducătoare, ci și o hidratare intensă a părului în timpul și după vopsire. Acidul hialuronic este cunoscut pentru proprietățile sale hidratante, care nu numai că protejează părul împotriva deteriorării, dar îl și îngrijește corespunzător astfel încât să nu fie afectat în niciun fel de colorare. De asemenea, Gliss Color oferă o acoperire de 100% a firelor albe.

În același timp, Syoss Color ne propune patru noi nuanțe pornind de la Blond Arctic, Blond Natural Cenușiu până la Șaten Mov și Șaten Mediu, iar Syoss Oleo Intense își completează portofoliul cu nuanța Blond Natural Cenușiu. SYOSS asigură o colorare uniformă și profesională a părului, ce durează în timp și o acoperire perfectă a firelor albe de păr.

Nu putem să uităm într-o vară fierbine ca aceasta de roșul senzual marca Schwarzkopf LIVE Color. Așadar, brandul aduce pe piață două noi nunațe de roșu – Ruby Glaze și Real Red – care scoate pe oricine din anonimat, indiferent de cât de aglomerată este plaja. Folosind ingrediente naturale hidratante, care asigură o infuzie de vitamina E, dar și uleiuri cu proprietăți calmante, LIVE Color lasă părul profund hidratat, irezistibil de strălucitor și foarte ușor de pieptănat.

Noutatea acestei veri le este însă dedicată bărbaților, care se pot bucura acum de vopseaua de păr permanent Schwarzkopf Live, special conceputa pentru ei. Cele trei nuanțe disponibile în acest moment, Blond Rece, Argintiu Cromat și Șaten Espresso oferă o acoperire de 100% a firelor albe și o culoare vibrantă, ce nu își pierde strălucirea în timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.