Tania Budi a dezvăluit ce a făcut pentru un ten radiant și fără riduri

Tania Budi este considerată un etalon de frumusețe care sfidează trecerea timpului. La 56 de ani, vedeta frapează prin frumusețea și aparițiile ei impecabile. Zilele trecute, Tania a revenit la clinica medicului său estetician pentru a urma două tratamente ce au scopul de a rejuvena textura pielii și de a șterge semnele înaintării în vârstă, și a dezvăluit, pe social media, despre ce este vorba.

„Nu mai venisem la medicul meu, Iancu Morad, de vreo 8 luni. A trebuit să ajung la clinică pentru că numai el știe să îmi pregătească tenul pentru vară. Părul l-am vopsit deja, are o luminozitate mai mare, așa că am nevoie de luminozitate și la nivelul tenului.

Doctorul Morad se ocupă de asta pentru că el are niște tratamente neinvazive pe care le ador, dar și procedura cu botox pe care el o realizează impecabil. Am de fiecare dată un chip natural, pot să mă încrunt, nu îmi pierd expresivitatea. Preferatul meu este Skin Booster, un tratament neinvaziv creat de Dr. Iancu Morad, cu un cocktail de vitamine și substanțe hidratante care îmbunătățesc textura pielii”, a declarat Tania Budi.

 Ce spune medicul despre tenul Taniei Budi

”Tania este exemplul perfect despre cum poți preveni, din timp, semnele înaintării în vârstă făcând alegeri potrivite în ceea ce privește îngrijirea pielii. Știu că are un stil de viață sănătos, dar și că a avut grijă din timp să  urmeze tratamentele potrivite. Tania este pacienta mea de peste 12 ani de zile și am făcut, în tot acest timp, mezoterapie, terapia Dracula, o tehnică proprie de PRP, și botox preventiv.

Pentru acesta din urmă noi utilizăm o formulă și o concentrație anume pentru a atenua liniile fine și ridurile, dar să și menținem aspectul natural. Tratamentul ei preferat este acum Skin Booster, o tehnică proprie, prin care injectăm un cocktail de vitamine și substanțe hidratante și revitalizante la nivelul pielii. Are ca rezultat o hidratare în profunzime și îmbunătățește textura și luminozitatea tenului. Este minunat!”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Un răspuns la Tania Budi a dezvăluit ce a făcut pentru un ten radiant și fără riduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.