TAG Heuer și Porsche lansează, în premieră, un nou model de ceas în ediție limitată, în cadrul unui eveniment marca „Xclusive by Băneasa Shopping City”

Băneasa Shopping City, destinație premium de shopping, continuă seria de evenimente exclusive din noul sezon „Xclusive by Băneasa Shopping City”, cu lansarea ceasului în ediție limitată TAG Heuer Carrera x Porsche Yellow Limited Edition. Produsul unui parteneriat de lungă durată dintre două mărci cu renume mondial, emblematicul ceas este unicul din Sud-Estul Europei și este expus doar în Băneasa Shopping City.

Prin evenimentul TAG Heuer, organizat sub umbrela „Xclusive by Băneasa Shopping City”, centrul comercial prezintă cel mai nou produs al colaborării dintre producătorul elvețian de ceasuri de lux, TAG Heuer, și Porsche. Ceasul TAG Heuer Carrera x Porsche Yellow Limited Edition, disponibil în ediție limitată, este rezultatul unui parteneriat strategic, ambițios și unic dintre cele două branduri, creat în oglindă cu imaginea puternică și sportivă pe care o înfățișează Porsche Carrera.

„Ne bucurăm să continuăm seria evenimentelor Xclusive by Băneasa Shopping City cu evenimentul TAG Heuer și prezentarea celui mai nou ceas în ediție limitată: TAG Heuer Carrera x Porsche Yellow Limited Edition. Suntem încântați că Băneasa Shopping City găzduiește unicul ceas din această colecție limitată, disponibil în Sud-Estul Europei. Xclusive by Băneasa Shopping City este declarația noastră pentru experiențe premium de shopping dedicate vizitatorilor noștri și semnătura sub care aducem împreună iubitori de fashion, designeri, invitați speciali și branduri unice”, a declarat Daniela Matei, PR Manager Băneasa Shopping City.

„Parteneriatul dintre TAG Heuer și Porsche setează noi standarde în categoria accesoriilor de lux, iar noi suntem bucuroși să le fim alături. Prezentarea acestui model special întărește promisiunea pe care compania noastră a facut-o clienților și partenerilor noștri și anume de a fi mereu primii care aducem noutăți, produse și branduri exclusive pe o piață în continuă dezvoltare și cu un consumator tot mai avizat și sofisticat. Suntem mândri că putem contribui la dezvoltarea industriei de retail în care activăm”, a declarat Raluca Simu, Managing Partner Cellini Group.

Inspirat de modelul lansat anterior, ceasul TAG Heuer Carrera x Porsche Yellow Limited Edition este o combinație a universurilor Porsche și TAG Heuer, reflectând excelența ambelor nume, prin performanță și un look and feel premium. Designul atractiv este completat de performanța excepțională oferită de calibrul propriu Heuer 02, construit din 168 de piese, inclusiv o roată coloană cu angrenaj vertical, ceea ce îi oferă o rezervă de putere impresionantă de până la 80 de ore. TAG Heuer Carrera x Porsche Yellow Limited Edition poartă inscripția „unul dintre cele 1500” (One of 1500), fiind numărul maxim de exemplare disponibile în toată lumea.

Galbenul strălucitor, inspirat din codul de culoare PANTONE specific mașinilor de curse Porsche, scoate în evidență logo-ul Porsche de pe ramă, dar și detaliile fine ale construcției cadranului și ale curelei. Culoarea galbenă este prezentă și în elementele luminiscente (Super-LumiNova) care se aprind în întuneric. În combinație cu carcasa îmbrăcată într-un negru elegant și rezistent (carbon asemănător diamantului – DLC) și cu cadranul cu o textură inspirată din caroseria metalică a mașinilor cu efect strălucitor, noul TAG Heuer Carrera x Porsche Yellow Limited Edition este un accesoriu puternic, care emană rafinament.

Evenimentul de prezentare a noului model de ceas s-a desfășurat sub umbrela „Xclusive by Băneasa Shopping City”, un concept unic sub umbrela căruia se regăsesc peste 40 de branduri premium și de renume internațional, printre care TAG Heuer, PINKO, Michael Kors, Victoria’s Secret, YSL Beauty Boutique, Chopard, Emporio Armani, Giorgio Armani Beauty, Chanel Espace Beaute, Maison Christian Dior, etc.

Băneasa Shopping City este destinația ideală pentru cumpărături, spațiul în care iubitorii de fashion se pot reinventa cu accesorii de lux, piese vestimentare, încălțăminte și produse de beauty de la branduri exclusive, dar și locul ideal în care vizitatorii își pot petrece timpul liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.