Soluții pentru sănătatea dentară de la Himalaya Herbals Gum Expert

Gama Himalaya Herbals Gum Expert cuprinde patru tipuri de pastă de dinți, din ingrediente active naturale 100%, fără parabeni. În această gamă se regăsesc produse pentru îngrijire orală completă sau produse care vizează îmbunătățirea unor aspecte precum sensibilitatea dentară, respirația proaspătă, aspect mai alb.

Sănătatea dinților și a gingiilor se păstrează cu ajutorul unei igiene orale riguroase, cu produse adaptate nevoilor și particularităților fiecărei persoane în parte. Inspirată din principiile medicinei Ayurvedice, gama de pastă de dinți Himalaya Herbals Gum Expert are la bază un mix de ingrediente active care combat placa bacteriană și previn apariția cariilor dentare și a gingivitei:

  • Triphala – conține taninuri cu rol în stimularea fagocitelor și inhibarea aderării bacteriilor pe suprafața dinților;
  • Neem – rol antibacterian și efect antimicrobian;
  • Miswak – previne inflamația gingiilor și reduce apariția sângerărilor gingivale;
  • Rodie – astringent natural;
  • Scorțișoară de Celyon – efect antimicrobian;
  • Cardamon – acțiune antifungică și antibacteriană.

Compania Himalaya este pionier în redescoperirea principiilor medicinei Ayurvedice prin folosirea tehnologiilor moderne. Cercetările de laborator se împletesc în mod armonios cu principiile străvechi ale folosirii plantelor medicinale și ierburilor aromatice pentru dezvoltarea unor produse de îngriire personală adaptate nevoilor actuale. Gama Himalaya Herbals Gum Expert are la baza doar ingrediente naturale active și formule inovatoare care amplifică proprietățile benefice ale plantelor. Pentru această gamă am dezvoltat patru tipuri de pastă de dinți care să răspundă în mod specific nevoilor consumatorilor, de la sângerarea gingiilor și respirația urât mirositoare, până la efect vizibil de albire a dinților exclusiv cu ajutorul plantelor, fără folosirea agenților chimici.”,a declarat Ioana Cebuc, Category Manager Adria & Balkan Region.

Soluții pentru o igienă orală completă

Pasta de dinți Complete Care are în compoziție o doză sporită de extract din rodie și arbore de Miswak, o plantă cu proprietăți antibacteriane, care previne depunerea de tartru, apariția gingivitei și a cariilor. Folosită în mod regulat, pasta de dinți Himalaya Complete Care poate forma o barieră protectoare antibacteriană de până la 12 ore.

Pasta de dinți Mint Fresh, care adaugă la mixul de bază din plantele enumerate mai sus, ingredientul – mentă, ceea ce reîmprospătează respirația, previne halena și oferă o senzație de prospețime de lungă durată. Încă dinainte de apariția pastei de dinți, menta era mestecată pentru împrospătarea respirației și albirea dinților și pentru proprietățile antiinflamatorii, antiseptice, dezinfectante și cicatrizante, motiv pentru care mentolul a devenit unul dintre cele mai populare ingrediente din pasta de dinți.

Pasta de dinți Sparkly White, care adaugă la mixul de bază enzime din Papaya și Ananas, îndepărtează delicat petele de pe suprafața dinților, cu efecte vizibile încă din primele două săptămâni de utilizare. Aceste enzime din fructe reduc și previn sângerările și inflamațiile gingivale, iar ingredientul activ Miswak din mixul de bază accentuează efectul anti-microbian al formulei asupra germenilor care pot cauza carii dentare și boli parodontale.

Pasta de dinți Active – White Gel are formulă avansată bazată pe plante, fructe și condimente. Pe lângă mixul de bază,formula este îmbogățită cu enzime din fructe care ajută la albirea dinților și agenți astrigenți naturali din scorțișoară și cuișoare care îndepărtează mirosul neplăcut al respirației și o păstrează proaspătă o perioadă îndelungată.

Este recomandată folosirea pastelor de dinți de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara. Copiii sub 6 ani necesită supravegherea adulților în momentul periajului. Din punct de vedere dozaj, este recomandată în cazul copiilor folosirea unei cantități de bob de mazăre pentru a reduce riscul de ingerare.

Himalaya Herbals este o gamă de produse ce au la bază exclusiv extracte naturale din plante cultivate organic, fără pesticide în acord cu principiile Ayurvedice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.