Skin-Synchronizing Peptide 24/7, noua gama lansata de Elemis

Skin-Synchronizing Peptide 24/7 este noua gama lansata de Elemis în luna august. Ca de fiecare data, brandul britanic de ingrijire vine cu solutii ingenioase pentru ca noi sa ne simtim frumoase, pielea sa aiba acel aspect placut, catifelat, fresh si tanar. Cand stiinta si natura merg mana in mana, vorbim clar despre Elemis. Va invit sa descoperiti noile produse din gama Skin-Synchronizing Peptide 24/7.

„Nu este nevoie de prea mult efort pentru a perturba ritmurile noastre circadiane naturale; călătoriile, lipsa somnului și stilul de viață modern, în general, ne pot desincroniza cu ușurință 20% din structura celulelor pielii este determinată de ceasul miraculos al corpului și astfel am creat gama Peptide 24/7 pentru a susține procesele naturale ale pielii, non-stop”, spune Noella Gabriel co-fondatoare Elemis.

Citeste si: Beautynews ELEMIS! Brandul de cosmetice numărul 1 în Marea Britanie a fost lansat în România!

De ce Peptide 4?

Proiectată folosind biologia moleculară avansată, ELEMIS a dezvăluit secretul ceasului intern sincronizat al pielii. Peptidele sunt lanțuri biologice de aminoacizi, derivate din extracte de drojdie. ELEMIS „Peptida 4” este o tetra-peptidă, alcătuită din patru aminoacizi și ajută la susținerea proceselor pielii, pentru un aspect regenerat, revitalizat și odihnit 24/7.

Petal Power

Cultivate exclusiv în Marea Britanie pentru ELEMIS, cu ajutorul specialistilor agronomi de vârf cele două uleiuri unice de semințe de floarea-soarelui furnizează concentrații mari de acizi grași omega-3 și vitamina E.
Combinate cu peptida4, aceste plante de înaltă performanță sincronizează pielea pentru un aspect mai sănătos, revitalizat și radiant.

Citeste si: Review – Elemis Superfood. Ritual complet de hranire pentru ten!

NIGHT SCENTED STOCK – Exclusiv la nivel mondial

ELEMIS a fost prima companie care a extras ulei de semințe presate la rece din această floare delicată, care te înconjoară cu o aromă dulce numai seara. Cultivat pentru ELEMIS în zona rurală britanică East Anglia, uleiul este bogat în acizi grași Omega-3 și vitamina E. Rezultatul este o piele mai fină, mai sănătoasă.

STAR ARVENSIS™ -Exclusiv la nivel mondial

Crescut și presat la rece în Marea Britanie EXCLUSIV pentru ELEMIS, semințele din aceste mici flori în formă de stea sunt una dintre cele mai bogate surse vegetale naturale de acizi grași Omega 3 și Omega 6. Uleiul de semințe are un efect pozitiv, reduce aspectului liniilor fine și îmbunătățește elasticitatea pielii din jurul ochilor.

Gama Elemis Skin-Synchronizing Peptide 24/7 contine 3 produse care asigura confortul pielii timp de 24 de ore.
ȘTIINȚA somnului de frumusețe
PEPTIDE4 NIGHT RECOVERY CREAM-OIL | 30ml,
RRP 398lei


Această cremă de noapte extraordinară combină hidratarea unei creme cu protecția unui ulei.
• Peptide4, o peptidă derivată din drojdie, proiectată folosind biologia moleculară avansată, ajută tenul să se odihnească, să fie hrănit și sănătos după ce te trezești.
• Uleiurile de semințe Perilla și Night Scented Stock bogate în Omega și Vitamina E, lasă pielea să se simtă regenerată și revitalizată.

Rămai ASIGURAT
PEPTIDE4 EYE RECOVERY CREAM | 15ml. RRP 319lei


• Obțineți acel aspect frumos, odihnit toată ziua, cu această cremă de ochi care vă ajută să vă revitalizati și reîmprospătați zona ochilor.
• Peptida4 ajută la revitalizarea conturului ochilor și redă strălucirea.
• Cultivate exclusiv pentru ELEMIS, uleiurile de semințe de Star Arvensis ™ și Night Scented Stock hidratează intens și contribuie la îmbunătățirea elasticității pielii.
• Extractele de Hawkweed și Daisy conferă luminozitate și un aspect vizibil întinerit, timp de 24 ore.

SECRETUL este în sol
PEPTIDE4 THOUSAND FLOWER MASK | 75ml, RRP 311lei


Acestă mască-tratament cu efect răcoritor este alimentată de miile de
de flori căzute pe sol, pentru a reda strălucirea tenului instant. Aspectul mat, unic al măștii se întinde pe toată fața ca un strat de catifea neagră, cremoasă, care nu se usucă niciodată!
• Peptida4 transformă pielea obosită pentru a-i reda strălucirea naturală.
• Conține Turbă din zona nordică, compusă din mii de flori organice și ierburi bogate în minerale, vitamine, aminoacizi și acizi grași. Turba Nordică ajută la echilibrarea stratului de protecție al pielii și sprijină capacitatea pielii de a se proteja.
• Trifoiul dulce are acțiune tonică, iar trio-ul de extracte de Salcie, Acid Lactic și Argilă Neagră braziliană exfoliază ușor pentru a lăsa pielea netedă și strălucitoare.

Gasiti produsele Elemis Skin-Synchronizing Peptide 24/7  fie online pe www.adda-shop.ro, fie in magazinul Elemis de pe Calea 13 Septembrie 206D, unde puteti testa cosmeticele si puteti afla informatii personalizate direct de la consultanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.