O romanca este creatoarea parfumurilor bijuterii House of Sillage, brand distribuit exclusiv de Elysee

Note florale rare, combinatii extraordinare de esente pretioase care te fascineaza, adapostite in flacoane elegante, din sticla frantuzeasca, ale caror capace sunt decorate manual cu cristale Swarovski si diamante. Asa arata minunatele parfumuri House of Sillage create de românca Nicole Mather.

Nicole Mather dă o noua interpretare parfumurilor de lux. Am descoperit ca in spatele acestui brand distribuit in exclusivitate de Elysee este o romanca.

Rafinament, eleganta, frumusete sunt caracteristicile acestor opere de arta bijuterii. Nicole Mather s-a nascut la Sibiu, iar la 3 ani a imigrat cu parintii sai in America. Este licentiata in afaceri, a lucrat in domeniul finantelor si este fondatoarea brandului House Of Sillage. A reusit sa-si transpuna viziunea cu ajutorul unor parfumieri care i-au inteles si i-au pus in practica povestile.  

Lansarea noului brand Haute Parfumerie House of Sillage a avut loc la Aqua Herăstrău, în prezența mai multor vedete, jurnaliști, beauty bloggers & influencers, dar și a celei care a pus bazele exclusivistei case de parfumuri, Nicole Mather.

Într-un decor elegant, din care nu au lipsit florile albe, șampania, cireșele și muzica bună, invitații, printre care s-au numărat Andreea Berecleanu, Monica Bîrlădeanu, Simona Pătruleasa, Amalia Enache, Diana Bart, Diana Dumitrescu au aflat povestea unui brand sinonim cu luxul suprem.

Benevolence, Cherry Garden, Tiara, Love is in the Air, Nouez Moi – iată doar câteva dintre parfumurile care, în numai 6 ani de la lansarea casei, au reușit să facă din House of Sillage un nume apreciat în 45 de țări, printre care și România, acolo unde brandul este distribuit exclusiv de Elysee.

De această dată, avem de-a face cu un nou standard în Haute Parfumerie: vorbim despre un brand bijuterie, care se remarcă nu numai prin combinațiile sofisticate de note florale rare, dar și prin ambalajele prețioase: flacoanele de parfum sunt din cea mai pură sticlă manufacturată în Franța, pictată și șlefuită manual și au capacele placate cu aur alb, galben sau roz de 18k, în care sunt încrustate cristale Swarovski cu tăietură de diamant.

Nicole Mather a învățat in USA că perseverența și munca te ajută sa-ți îndeplinești visele. Așa că visul său de acum 20 de ani, pe când lucra în poziții cheie în corporații celebre în domenul finanțelor, acela a putea povesti într-o zi despre propria ei companie în domeniul cosmeticelor, s-a împlinit.

Brandul creat de Nicole Mather se bucură de succes în magazinele unor faimoși retaileri de lux, ca Bloomingdales, Neiman Marcus și Bergdorf Goodman. Dar pentru că fondatoarea și CEO-ul casei este de origine română, România nu putea lipsi de pe harta locațiilor House of Sillage.

În atmosfera plină de strălucire a evenimentului de lansare, cocktail-urile oferite de Martini au încercat să spună povestea House of Sillage în același mod subtil și de neuitat, exact așa cum o fac parfumurile create de Nicole Mather.

House of Sillage este distribuit în România exclusiv de Elysee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.