ROMAN si IA by Essence de Roumanie, doua parfumuri uimitoare despre tara natala

ROMAN si IA by Essence de Roumanie, doua parfumuri uimitoare despre tara natala. Le-am descoperit cu bucurie fix cu o zi inainte de onomastica mea, pe 29 noiembrie. Sunt doua creatii pur si simplu minunate, care te cuceresc de la prima picatura. ROMAN SI IA by Essence de Roumanie marcheaza 2 evenimente speciale: Centenarul si 10 ani de cand parfumeria Elysee ne incanta simturile cu arome rafinate, elegante si misterioase.

 

ROMAN SI IA by Essence de Roumanie, doua parfumuri uimitoare despre tara natala. Inainte de toate vreau sa va marturisesc ca m-am indragostit pur si simplu de IA, care te invaluie in mirosul imbatator al florilor bratul Maicii Domnului. In vara, cand aceste gingase flori imprastiau in jurul lor aroma deosebita, ma gandeam ca ar fi minunat sa existe un parfum cu astfel de note olfactive. Asa ca bucuria a fost imensa sa aflu ca el exista si ca reda intocmai savoarea acelor flori.

Are o piramida olfactiva complexa, iar pe mine m-a dat gata de la prima picatura care a ajuns pe pielea mea. Cum spuneam, l-am descoperit pe 29 noiembrie, cu o zi inainte de Sfantul Andrei, cand Elysee a lansat brandul Essence de Roumanie – 2 parfumuri ROMAN si IA, cu ocazia Centenarului dar si celebrarii primului deceniu de Elysee. Fondatoarea parfumeriei Elysee, Cristina Balan, este creatoarea celor 2 esente pretioase care „vorbesc” despre tara natala. Ideea, conceptul si designul ii apartin, iar rezultatele sunt doua parfumuri exceptionale, fabricate in Franta, care au elemente care ne definesc, care ne trezesc o gramada de amintiri despre acasa, despre copilarie, despre noi.

Cu ocazia Centenarului, ELYSEE dedica Romaniei doua parfumuri ce compun Romania din noi, ce se pot purta separat sau in combinatie.

IA Este parfumul Romaniei din noi. Ascunde in apele sale adanci aroma de cozonac cald si vin fiert nins cu pulbere de scortisoara, de familie fericita care s-a reunit acasa de sarbatori … chiar daca asta s-a intamplat doar in vis. IA este precum o fereastra ce se deschide spre o pajiste inmiresmata in spatele unei casute albe cu obloane de lemn.

IA se deschide pe note de flori de camp si de iarba pe care a calcat desculta o romanca frumoasa, purtand o coronita de margarete in par si-n inima lumina celui dintai vis de dragoste. Si miroase a afine, zmeura si fragute strivite intre buze ca inaintea unui sarut asteptat cu patima, a buchete de flori de sanziene impletite cu garofite de munte si ghirlande de flori Mana Maicii Domnului ce-si varsa nectarul intr-o noapte senina de vara. Un buchet in care s-a ascuns sfios si un trifoi cu patru foi spre implinirea tuturor viselor celei ce-l poarta.

ROMAN Aduna in undele sale mireasma cetinii de brad, susurul izvorului cristalin din Carpati, stralucirea zapezii pe o vale de munte batuta de luna. ROMAN este parfumul ce aminteste de focurile inalte aprinse de barbati pe dealuri in seri de solstitiu, de toamnele bogate in recolte de poame si struguri in care casele au inceput sa scoata pe cosuri coloane rasucite de fum; de floarea de cimbru de Carpati, de iarba cosita adunata in capite rotunde, de lemnul abia spintecat cu toporul pentru iarna ce va sa vina.

Are note de piele argasita, din care, cine stie?, un mester priceput ar fi putut sa faureasca nu numai o pereche de opinci noi pentru straiele de duminica, dar si un brau lat, numai bun de incins peste o camasa de in care-a fost asezata pe un obraz imbujorat inainte de a fi daruita lui, Alesului. Si undeva in adanc in notele parfumului se ascunde un buchetel de flori de lamaita, abia perceptibil, gata sa fie inmanat ei, miresei, pentru cununa unei nunti de poveste.

Parfumurile ROMAN si IA pot fi combinate, suprapuse dupa energia si lumina fiecarei zile, in functie de starea noastra de spirit pentru a crea mirosul Romaniei visate de noi.

O picatura de Roman si sapte de IA, o pulverizare de IA si patru de Roman… si inspiratia continua la nesfarsit pentru a lasa pielea noastra sa se bucure de mirajul acestor minunatii olfactive. Parfumuri ce spun o poveste, povestea de iubire pentru tara noastra draga, povestea visului intoarcerii ACASA.

Roman Apa de parfum 50 ml Pret: 340 lei

Ia Apa de parfum 50 ml Pret: 340 lei

Essence de Roumanie (Set Ia + Roman) Apa de parfum 50 +50 ml Pret: 620 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.