Review/Samponul Concentrat I Love My Planet de la Yves Rocher

„I Love My Planet” este un slogan pe care il auzim foarte des. Dar ce facem totusi pentru a proteja planeta? De exemplu, Yves Rocher aduce inovatii in lumea frumusetii respectand atat pielea, cat si planeta si facandu-ne viata mai frumoasa! Samponul Concentrat I Love My Planet de la Yves Rocher nu se abate de la acest principiu!

Samponul Concentrat I Love My Planet de la Yves Rocher  a fost lansat la inceputul acestei veri. Imi place ca este intr-un format mic, de 100 ml, si poate fi luat peste tot in vacanta. Flaconul este transparent si durata de folosire de la deschidere este de 18 luni. La mine nu apuca, va asigur!

Dupa cum ii spune si numele, este un sampon concentrat, o picatura fiind suficienta pentru o samponare. Astfel, formatul său de 100 ml oferă același număr de 30 de utilizări precum un șampon clasic de 300 ml.

Samponul Concentrat I Love My Planet de la Yves Rocher este fresh, avand la baza extract de lamaie si miroase frumos. Imi place pentru ca are o textura fluida care se transforma într-o spumă senzorială și bogatăcurata parul cu delicatete.

 

Flaconul are capsulă de tip valvă, fiind foarte usor de folosit pentru dozare. Samponul conține peste 98% ingrediente de origine naturala, nu are conservanți, parabeni și coloranți.

Ce trebuie sa stii despre Samponul Concentrat I Love My Planet de la Yves Rocher:

  • cercetătorii Cosmétique Végétale® dezvăluie cea mai recentă inovație Yves Rocher cu brevet înregistrat*: un șampon concentrat într-un flacon de 3 ori mai mic decât un ambalaj clasic de 300 ml.
  • primul șampon concentrat ce asociază îngrijirea vegetala a părului cu respectul pentru planetă.
  • aspectul parului este placut dupa spalare
  • flacon reciclabil ce conține plastic reciclat
  • are 39% mai puțin plastic față de ambalajul samponului pentru strălucire de 300 ml
  • Il gasiti in magazinele Yves Rocher sau il puteti comanda online, pretul este de 15.90 lei

Va invit si pe voi sa descoperiti sampon Concentrat I LOVE MY PLANET (daca nu ati facut-o deja!). Dupa lansarea din 2009 a samponului pentru stralucire I Love My Planet, in 2017 a urmat Gelul de duș concentrat a cărui formulă inedită permite ca o singură picătură să fie suficientă pentru un duș complet, iata ca avem parte de un nou produs revolutionar.

 I Love Planet, I Love Yves Rocher!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.