Review – Experiența mea cu produsele de skincare Momirov: ser facial și cremă gold 24K cu aur coloidal si acid hialuronic

Se spune că avem pielea pe care o merităm și chiar este adevărat. Pe de o parte este moștenirea genetică, pe de altă parte rutina de îngrijire pe care o avem ne ajută să ne simțim bine în pielea noastră. De câteva luni am integrat în ritualul meu de îngrijire două produse Momirov, așa că vă împărtășesc experiența mea cu ele. Este vorba despre ser facial și cremă antirid vitaminizantă, ambele având în compoziție aur coloidal și acid hialuronic.

Primul contact cu Momirov a fost în primăvară, când o prietenă mi-a făcut cadou serul facial cu aur 24 K și acid hialuronic și crema gold 24 k cu aur coloidal și acid hialuronic. A fost o încântare să le descopăr produsele cu particule de aur și mai ales să aflu că este un brand românesc care oferă o experiență de beauty plăcută la utilizare și cu rezultate ok. Și spun asta după ceva timp de folosire.

Particularitatea lor este aurul coloidal, care te face să te simți specială, dacă ne gândim la regina Cleopatra care purta o mască cu aur în timp ce dormea, tocmai ca să își mențină tenul tânăr.

Aur coloidal înseamnă particule fine integrate în compoziția cosmeticelor.

Aceste nanoparticule nu au efect plăcut doar din punct de vedere vizual, ci au mai multe beneficii, printre care ajută la absorbția ingredientelor active, au efect hidratant și antioxidant.

Serul facial cu aur 24 K si acid hialuronic a fost primul produs Momirov folosit și care este si produsul lor vedeta. Are textura apoasă, se absoarbe rapid în piele, afe efect hidratant, dar și antirid. Am observat o estompare a liniilor fine. Oticât de bun ar fi un produs antirid, el nu va putea să șteargă ca prin magie ridurile. Rolul lor este să le diminueze și să prevină apariția altora noi. Pentru ștergerea ridurilor există medici esteticieni, însă, personal, prefer un ritual de skincare cu produse eficiente, fiindu-mi teama, momentan, de o vizită la estetician, pentru că efectele pot fi wow, dar pot fi și mai puțin plăcute. Dar asta este o altă discuție și ține de elegerea fiecăreia.

Voiam să vă spun că o piele hidratată se ridează mai greu, deci: atenție la hidratare!

Produsul este prevăzut cu pompiță, ceea ce permite să folosești fix cât ai nevoie.

Pentru a obține rezultate mai rapide, este indicat să folosim din aceeași gamă serul și crema.

După ser am aplicat crema Gold 24K cu aur coloidal și acid hialuronic. Este o cremă antirid vitaminizantă, care hidratează și protejează împotriva radicalilor liberi. Tenul este catifelat, hidratat și mai ferm. Previne și estompează liniile fine.

Vă recomand să încercați produsele Momirov din mai multe motive:

  1. Sunt bune și oferă o experiență plăcută la utilizare
  2. Sunt produse românești care pot concura cu branduri cu traditie în skincare
  3. Prețurile sunt ok privind raportul calitate/ preț
  4. Alegeți să susțineți o afacere locală
  5. Îi găsiți online, unde primiți consiliere de la un consultant și puteți să vă alegeți produsul potrivit pentru nevoile tenului
  6. Au și promoții atractive la seturi

Pentru ca sunt produse faine, le-am pastrat in rutina mea de beauty si sunt deja la al doilea set de ser si crema.:P

Sper că v-a fost utilă experiența mea cu produsele Momirov. Până data viitoare: aveți grijă de piele și utilizați doar produsele cu care tenul vostru rezonează! Un ten sănătos este un ten care arată bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.