Relansarea gamei Pur cu variante noi, în ambalaje din 100% plastic reciclat

Detergentul lichid de vase Pur relansează pe piața din România gama Power cu două noi variante: Smochine și Rodie, Portocale și Fructul Pasiunii. Prin noua gamă, Henkel contribuie și la protejarea mediului înconjurător cu noile ambalaje Pur care sunt realizate din 100% plastic reciclat.

Cu noua sa formulă, gama Pur 5+ face spălarea vaselor mult mai ușoară și plăcută, având o performanță ridicată și variante noi de lucru. Puterea de degresare este mai rapidă și mai eficientă, dizolvând rapid grăsimea și murdăria de pe vase, pentru ca acestea să fie din nou curate și strălucitoare. Datorită tehnologiei sale pe bază de enzime, elimină mult mai ușor resturile de mâncare arsă.

Noul Pur5+ dispune de un lichid foarte dens și de o spumă de lungă durată, astfel încât pot fi spălate mai multe vase cu doar o picătură de detergent. Mirosurile neplăcute, greu de înlăturat, nu mai sunt o problemă mulțumită tehnologiei parfumului Pur 5+. Pe lângă beneficiile noi game, Henkel contribuie la protejarea mediului înconjurător prin lansarea produselor în noile ambalaje Pur, realizate din 100% plastic reciclat.

Gama Pur 5+ este alcătuită din variantele cu Lămâie, Măr, Smochine și Rodie, Portocale și Fructul Pasiunii. Produsele se regăsesc pe rafturi în gramaje de 450ml, 750ml, 1,2l și 4,5l.

Un răspuns la Relansarea gamei Pur cu variante noi, în ambalaje din 100% plastic reciclat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.