Recomandări pentru ameliorarea senzației de picioare grele

Senzația de picioare grele, obosite se manifestă prin simptome precum picioare umflate, durere în timpul mersului, reținere de apă și senzație generală de oboseală. Pentru combaterea senzației de picioare grele, Servier recomandă utilizarea cremei Cedraflon, care oferă o răcorire instantanee și prospețime de durată, datorită acțiunii sale triple de hidratare intensă, energizare a picioarelor și reducere a senzației de oboseală, cât și respectarea regulilor din programul de îngrijire elaborat.

Astfel, pentru diminuarea senzației de picioare grele și obosite, specialiștii medicali recomandă evitarea expunerii picioarelor la surse de căldură (soare, băi, jacuzzi, saună, utilizarea de ceară fierbinte), evitarea presiunii pe picioare, cauzată de haine prea strâmte, a statului în picioare sau pe scaun pentru o perioadă lungă de timp, a fumatului și a consumului în exces de cafea, ceai negru și condimente picante.

În schimb, sunt indicate: purtarea de încălțăminte și îmbrăcăminte lejeră, intensificarea activității fizice (ciclism, înot, mers alert pe jos), menținerea unei greutăți corporale normale, sesiuni de masaj, duș cu apă rece pe picioare și aplicarea cremei Cedraflon, destinată tuturor tipurilor de piele și adaptată pentru uzul zilnic.

Formula inovatoare a Cedraflon combină tehnologia polimerică cu extractul de lămâie de Corsica și mentolul, fiind extrem de eficientă în ameliorarea senzației de disconfort și oboseală a picioarelor.

Cedraflon are o formulă non-grasă, care nu colorează, iar textura sa fină se absoarbe rapid în piele. Produsul este creat pe bază de ingrediente naturale – lămâia de Corsica și mentolul, ceea ce permite aplicarea multiplă a cremei, de până la 4 ori pe zi, atât timp cât persistă senzația de picioare grele și obosite.

Mai multe informații despre beneficii, ingrediente, modalități de utilizare, noutăți despre produs, dar și sfaturile și recomandările specialiștilor sunt disponibile pe site-ul www.cedraflon.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.