Pure Salon – un concept modern de frumusețe și relaxare

Într-o atmosferă relaxantă cu un design deosebit ce aduce în cadru elemente inspirate din natură, am descoperit Pure Salon, un loc minunat, unde există metodele de păstrare și sporire a frumuseții naturale.

Centrul de top, recent deschis și specializat în remodelare corporală și reîntinerire facială cu tehnologii premium, PURE Salon, situat în Bd. Dacia nr 130, se adresează exclusiv femeilor care doresc să-și acorde timp pentru ele, să se relaxeze, iar la final să se bucure de rezultatele vizibile obținute.

Corina-Ioana Sterea a fondat acest salon bazându-se pe experiența sa în două domenii: accesarea de fonduri europene și metodele de întreținere a frumuseții cu substanțe naturale. A obținut finanțare pentru echipamente prin programul Start Up Nation, iar restul investiției a susținut-o cu mult curaj, din fonduri personale. Este convinsă că secretul succesului în acest domeniu constă în calitatea serviciilor oferite, completate de folosirea unor echipamente performante, mânuite cu profesionalism.

„Oferim clientelor noastre experiența unor servicii de calitate, realizate cu aparatură de top și produse profesionale. Prin diagnosticare și programe personalizate, personal instruit și prin atmosfera primitoare și relaxantă a salonului Pure ne propunem ca beneficiarele serviciilor noastre să considere timpul petrecut aici ca pe o evadare din constrângerile vieții sociale și profesionale, un fel de recompensă pe care și-o oferă” a concluzionat Corina-Ioana Sterea.

Întâlnirea cu reprezentantele media s-a transformat într-o discuție liberă despre frumusețe, naturalețe și atitudine, în care fiecare participantă și-a exprimat opiniile și a împărtășit cu generozitate din experiențele sale.

Mai multe informații despre serviciile oferite pe www.puresalon.ro și www.facebook.com/puresalonro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.