Produsele coreene te ajuta sa obtii efectul de „glass skin”

Produsele coreene sunt recunoscute pentru eficacitatea lor în ameliorarea diverselor imperfecțiuni ale tenului şi crearea aşa numitului efect de “glass skin” la care râvnesc toate femeile.

BeWell Store este unic importator în România pentru branduri coreene premium aduse în exclusivitate: SOROCI, Thank you Farmer, Dermafirm și Orjena, şi pentru branduri vegane precum Little Butterfly şi Nourish London.

După succesul înregistrat în online, în toamna aceasta a fost inaugurat și primul Beauty concept store – BeWell Store din București, pe Str. Mendeleev nr. 8, unde, pe lângă cele mai îndrăgite produse de skincare, sunt disponibile și parfumuri consacrate.

Va las cateva fotografii cu produse de referinta pentru ingrijire, insa online sau in magazinul fizic gasiti intreaga gama si beneficiati si de consiliere in alegerea produselor potrivite.

Miracle Age este Crema bogata, concentrata, anti-aging, care reda fermitatea pielii si ofera stralucire.
Soroci BB Cream este un produs care adopta nuanta tenului, are SPF 50+, conține Kaolin si Aronia si este potrivit chiar si pentru tenul sensibil.
Moist Barrier Intensive Cream M4 Dermafirm este o cremă intens hidratantă care îmbunătățește bariera pielii și hidratează în profunzime.  Îmbunătățește tonusul și elasticitatea pielii pentru un aspect luminos și natural.

Pana la sfarsitul acestei luni, produsele au reducere de 25 %.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.